- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Taylor Swift: «Σαρώνει» το νέο άλμπουμ της στο Spotify
«Ζαλίζουν» τα νούμερα για το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας - Το «Folkore» έκανε πάταγο και στο Apple Music
Taylor Swift: Σπάει όλα τα ρεκόρ κυκλοφορίας σε Spotify και Apple Music το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Folkore» - Τι δηλώνει η ίδια.
Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, Folkore, πούλησε πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του, προκαλώντας επίσης ρεκόρ στο Spotify.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Hollywood Reporter, το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, «Folkore», έγινε streaming 80,6 εκατομμύρια φορές στο Spotify, σπάζοντας το ρεκόρ πρώτης ημέρας κυκλοφορίας άλμπουμ από γυναίκα τραγουδίστρια.
Το «Folkore» ήταν το ποπ άλμπουμ που έγινε περισσότερες φορές streaming και στο Apple Music (35,47 εκατομμύρια). Σημειώνεται ότι το «Folklore» είναι το 8ο άλμπουμ στην καριέρα της Taylor Swift και συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ για το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Cardigan».
Μιλώντας σε ανάρτησή της στο Instagram για το καινούργιο της άλμπουμ, η Taylor Swift είχε αποκαλύψει ότι υπήρχε στα σχέδιά της για το 2020. Τα τραγούδια της γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, σε συνεργασία με τον Aron Dessner, Bon Iver, William Bowery και Jack Antonoff.
Όπως είπε, στο νέο άλμπουμ «Folkore», εκφράζονται όνειρα, φόβοι και συλλογισμοί της, υπογραμμίζοντας ότι παλαιότερα είχε ενδοιασμούς για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγει μια καινούργια μουσική δουλειά. Ωστόσο, πλέον, μετά τον κορωνοϊό, συνειδητοποίησε πως όταν αγαπάς κάτι πρέπει να το δείχνεις στον κόσμο, γιατί ποτέ δεν είναι τίποτα σίγουρο.
Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Cardigan», το οποίο περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ, «Folkore», έχει επιμεληθεί η ίδια η Taylor Swift.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.