- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε περισσότερες από 120 σελίδες του Gorillaz Almanac θα διηγηθεί το συγκρότημα τα 20 χρόνια ιστορίας του.
Το πρώτο κόμικ τους θα κυκλοφορήσουν οι Gorillaz 20 χρόνια μετά τη δημιουργία τους από τους Damon Albarn και Jamie Hewlett. Το συγκρότημα θα πρωταγωνιστήσει στο εκτενές αλμανάκ και θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους του να μάθουν τα πάντα για την πορεία του μέχρι σήμερα.
Το «The Gorillaz Almanac», που θα εκδώσει ο οίκος Z2 Comics, θα έχει πάνω από 120 έγχρωμες σελίδες με τη δουλειά που έχει κάνει ο Hewlett για το συγκρότημα. Επίσης, το πρώτο comic strip στο οποίο σταρ θα είναι οι 2D, Noodle, Maurdoc Niccals και Russel Hobbs, καθώς και «παζλ, παιχνίδια, και ένα σωρό σπέσιαλ εμφανίσεις από παλιούς και σημερινούς συνεργάτες των Gorillaz».
«Το αλμανάκ είναι μια ετήσια έκδοση η οποία, στην ουσία, είναι ένα θησαυροφυλάκιο χρήσιμων πληροφοριών όπως προγνώσεις καιρού, ασήμαντα πράγματα και παζλ και παιχνίδια» είπε, στο Rolling Stone, ο Sridhar Reddy από τον εκδοτικό οίκο.
«Συνήθιζαν να πωλούν αλμανάκ σε εκθέσεις βιβλίων σε σχολεία, αλλά είμαι βέβαιος ότι το ίντερνετ σκότωσε την ιδέα να συγκεντρώνεις πληροφορίες σε έναν τόμο που ένας εκδοτικός οίκος έχει εκδώσει. Αυτό ακριβώς είναι που μ' αρέσει στο να κάνω ένα αλμανάκ για τους Gorillaz, το ότι συγκεντρώνει τόσα πολλά από τα αναμνηστικά του συγκροτήματος σε έναν τρισδιάστατο βιβλίο με το οποίο μπορείς να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις κάνοντας μια βουτιά μέσα του και, παράλληλα, να ακούς σπουδαία μουσική».
Η κυκλοφορία του «The Gorillaz Almanac» είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Το «Long Long Road» θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μπίλι Στρινγκς και Σέριλ Κρόου
Ένα πρότζεκτ που ταξιδεύει σε σχολεία της Ελλάδας, μυώντας τους μαθητές γυμνασίων στον κόσμο της όπερας
Ο 30χρονος ράπερ σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το πανάκριβο κόσμημα με νέους μηχανισμούς στήριξης
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Η viral «τραγουδο-ηθοποιός» μιλάει για τη διαδρομή της, τη σχέση της με τη μουσική και τις λέξεις αλλά και για τα «Πυροτεχνήματα»
Η μεγάλη γιορτή της μουσικής ξεκινά στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 3 Απριλίου
Ο σολίστας Κίριλ Γκερσταϊν συμπράττει με την Chamber Orchestra of Europe σε δυο μοναδικές συναυλίες
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.