- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ο frontman των Snarky Puppy δίνει απόψε live streaming σεμινάριο τζαζ
Μένουμε σπίτι και ακούμε τον Michael League σε ένα live 90 λεπτών, για τους έλληνες φίλους του μέσω του Facebook του LAB Music Education
Οι συναυλίες των Snarky Puppy στο Gazarte αναβλήθηκαν, όμως ο Michael League θα δώσει απόψε ένα 90λεπτο μάθημα σε ένα ιδιαίτερο Facebook live.
Οι συναυλίες των Snarky Puppy στο Gazarte που ήταν προγραμματισμένες μέσα στον Απρίλιο, αναβλήθηκαν για τον Ιούνιο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, ωστόσο μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φίλους του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Ο frontman της αγαπημένης μπάντας, Michael League, θα δώσει ένα 90λεπτο σεμινάριο σε live streaming απόψε (Παρασκευή 20 Μαρτίου) στις 19:00, μέσω της σελίδας του του LAB Music Education στο Facebook.
Ο leader αυτής της απίθανης κολλεκτίβας μουσικών που, μόλις στα 35 του χρόνια, έχει στην κατοχή του 3 βραβεία Grammy (Best R&B Performance in 2014, Best Contemporary Instrumental Album in 2016 και 2017), έρχεται έστω και διαδικτυακά κοντά μας, να μας προϊδεάσει για όσα θα ακούσουμε live στο Gazarte στις 11 και 12 Ιουνίου.
Ο πολυσχιδής Νεοϋορκέζος band leader των Snarky Puppy και των Bokanté, συνιδιοκτήτης των Atlantic Sound Studios, ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας GroundUP Music και εμπνευστής του GroundUp Music Festival, θα βρίσκεται για 90 λεπτά στον «αέρα» μέσω ενός facebook live, που θα φιλοξενηθεί στο Facebook page του LAB Music Education.
Αν θέλετε να ανακρίνετε λοιπόν τον Michael League και να ακούσετε μερικά από τα κομμάτια που έχουν βρεθεί στις πρώτες θέσεις των jazz charts δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στη σελίδα του LAB Music Education.
#stayhomeandpractice #menoumespiti #teachingbyheart
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρεμιέρα στο BBC Radio - Θα περιλαμβάνεται στη deluxe έκδοση του άλμπουμ «Foreign Tongues»
Γένη και γενιές της ψαλτικής τέχνης σήμερα - Από τις 21 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2026
Με περισσότερες από πέντε δεκαετίες ιστορίας, οι metal gods επιστρέφουν για μια ακόμα συναυλία στη χώρα μας
Mε αφορμή το Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι
Ο σκηνοθέτης Τζον Γουίλσον καταγράφει τις εμφανίσεις του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη
Ο θρυλικός τραγουδιστής δηλώνει σε εξαιρετική φόρμα και ετοιμάζεται για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του
Ο συνθέτης μας καλεί να ξανασκεφτούμε τι σημαίνει «σύγχρονο» στη μουσική και την τέχνη
Από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου 2026, η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής φιλοξενεί 18 συναυλίες με έργα σημαντικών δημιουργών, νέες αναθέσεις και πρώτες εκτελέσεις
Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία ενός μνημειώδους έργου του ελληνικού πολιτισμού
Ένα ταξίδι από τον έρωτα έως το χωρισμό, μέσα από τα τραγούδια του νέου του άλμπουμ αλλά και προηγούμενων τραγουδιών του και απρόσμενων διασκευών.
Το «High Noon» καταφθάνει με σημαντικές συνεργασίες και φόρο τιμής στον Κλεμ Μπερκ
Πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τη σύζυγό του
Μια δυνατή δόση ντοπαμίνης από τον Grian Chatten και την παρέα του
Ο καλλιτέχνης μιλάει στην ATHENS VOICE για το «Someone Else» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Veego Records
Έργο από κεραμικό και γυαλί τιμά τον «θρύλο του Σάλφορντ» και τη μουσική του κληρονομιά
Ο τίτλος του έβδομου άλμπουμ "ENCORE" δεν επιλέχθηκε τυχαία
Λίγο πριν από τη συναυλία στο Floyd, το συγκρότημα μιλάει για τη δεκαετία του 1990 και όσα τους κρατούν ακόμα μαζί
Οι καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον 71ο Διαγωνισμό Τραγουδιού
Η σεζόν 2026- 2027 ξεκίνησε δυναμικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.