- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Γκαλ Γκαντότ τραγουδά με τους φίλους της το «Imagine» του Τζον Λένον
Ανέβασε πριν λίγο τη διασκευή στο Instagram, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της λόγω κορωνοϊού
Η ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ τραγουδά με τους διάσημους φίλους της το «Imagine» του Τζον Λένον, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι λόγω κορωνοϊού.
Αυτή η έκδοχη του τραγουδιού «Imagine» του Τζον Λένον είναι το «make my day» λίγο πριν την συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας καραντίνας. Τo ξεκίνησε η Γκαλ Γκαντότ aka Wonder Woman και το συνέχισαν οι φίλοι της, ή αλλιώς η who is who αφρόκρεμα της μεγάλης οθόνης. Απολαύστε τους.
Νάταλι Πόρτμαν, Μαρκ Ράφαλο, Τζέιμς Μάρσντεν, Σάρα Σίλβερμαν, Κρίστεν Γουίγκ, Έιμι Άνταμς, Sia, Πέντρο Πασκάλ, Τζέιμι Ντόρναν, Ζόε Κράβιτζ, Κρις Ο’ Ντάουντ, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Έντι Μπέντζαμιν, Άσλεϊ Μπένσον, Λίντα Κάρτερ, Τζίμι Φάλον, Γουίλ Φέρελ, Νόρα Τζόουνς, Κάια Γκέρμπερ, Κάρα Ντελεβίν, Άνι Μάμολο, Labrinth και την Μάγια Ράντολφ, ενώ η Γκαλ Γκαντότ σφραγίζει το virality του video με τους τελευταίους στίχους
Η Γκαλ Γκαντότ-Βαρσάνο (30 Απριλίου 1985) είναι ισραηλινή ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και μοντέλο. Περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Wonder Woman στις ταινίες του DC Extended Universe «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» (2016) και «Wonder Woman» (2017), ενώ συμπρωταγωνιστεί και στην ταινία της DCEU «Justice League». Άλλος της γνωστός ρόλος ήταν ως Gisele Yashar στο franchise «The Fast and the Furious».Στις 4 Ιουνίου έχει ανακοινωθεί η συνέχεια της Wonder Woman, η ταινία «Wonder Woman 1984», τα πάντα όμως είναι ρευστά για την ώρα.
Γεννημένη στο Πετάχ Τίκβα, ξεκίνησε, αρχικά, στρατιωτική καριέρα, η οποία σταμάτησε όταν ήταν 20 ετών. Στα 18 της ωστόσο, ασχολήθηκε παράλληλα και με το μόντελινγκ, κερδίζοντας το 2004, τον τίτλο της Μις Ισραήλ. Μετά τα 20 της, παρακολούθησε μαθήματα νομικής. Μερικά χρόνια χωρίς επιτυχία στον κινηματογράφο πέρασαν έως το 2009, όπου ήρθε η πρώτη της μεγάλη επιτυχία με το 4ο franchise «The Fast and the Furious».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.