- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παγκόσμια περιοδεία ξεκινά το... ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον
Πρώτος σταθμός το Μεξικό - Το tour περιλαμβάνει και ευρωπαϊκές πόλεις
Τουρνέ ξεκινά το... ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον, με πρώτο σταθμό το Μεξικό.
Μια προσομοίωση της Γουίτνεϊ Χιούστον ξεκινά διεθνή τουρνέ στις αρχές του 2020. Το «An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour» κάνει πρώτο σταθμό στο Μεξικό, μεταξύ 23 Ιανουαρίου και 9 Φεβρουαρίου, ακολούθως σταματά σε διάφορα σημεία στην Ευρώπη (Αγγλία, Δανία, Αυστρία, Σκωτία, Ιρλανδία, Νορβηγία και αλλού) και το επόμενο φθινόπωρο εμφανίζεται στη Βόρεια Αμερική.
Την πρώτη εκδοχή του ολογράμματος της βραβευμένης με έξι Γκράμι Χιούστον έδωσε στη δημοσιότητα η BASE Hologram, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του.
«Η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν ένα ταλέντο το οποίο δεν περιγράφεται με λέξεις, η επίδρασή της και η δεξιοτεχνία της υπερέβαιναν κάθε όριο» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της BASE Hologram και BASE Entertainment, Μπράιαν Μπέκερ. Και πρόσθεσε: «Αυτό που δημιουργούμε εδώ είναι μια νέου τύπου θεατρική εμπειρία, σχεδιασμένη να αιχμαλωτίσει τη μαγεία. Όταν εμφανιζόταν στη σκηνή, υπήρχε ένα ασύγκριτο επίπεδο χαρίσματος και συναισθήματος -αυτό είναι που θέλουμε να φέρουμε στους θεατές και είναι τιμή το να μπορούμε, με αυτό το πρότζεκτ, να συνεισφέρουμε στην κληρονομιά που άφησε».
Τον περασμένο Μάιο, οι New York Times είχαν σημειώσει ότι το show θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Χιούστον (σε ψηφιακό remastering), με την υποστήριξη του αρχικού συγκροτήματός της και των δεύτερων φωνών, συμπεριλαμβανομένου του Γκάρι, του αδελφού της Γουίτνεϊ. Στο τιμόνι της παραγωγής της τουρνέ είναι η χορογράφος Φατίμα Ρόμπινσον, η οποία έχει δουλέψει με τον Μάικλ Τζάκσον, τη Ριάνα και τον The Weeknd.
Η Γουίτνεϊ Χιούστον άφησε την τελευταία της πνοή στις 11 Φεβρουαρίου 2012. Οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπέρασαν τα 200 εκατ. παγκοσμίως, ενώ η φωνή της συνεχίζει να συγκινεί και να εντυπωσιάζει τους φανατικούς θαυμαστές της. «I have nothing», «Ι will always love you», «I wanna dance with somebody», ορισμένες από τις τεράστιες επιτυχίες της. Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε περάσει και από τον κινηματογράφο. Η ταινία «Bodyguard», το 1992, με συμπρωταγωνιστή τον Κέβιν Κόστνερ ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 400 εκατ. δολάρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Το πρώτο μουσικό βίντεο της K-pop που φτάνει σε αυτό το ορόσημο
Μια ματιά στην πορεία και το αποτύπωμα των Σουηδών metallers, λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens
Ένα ατμοσφαιρικό μείγμα πειραματικής παραγωγής και μυθικής αφήγησης
Το νέο τραγούδι «The Cicadas» με τη συμμετοχή του Γιάννη Πανταζή και του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου Ροδόπης
Έγραψαν ιστορία με το «Foreign Tongues»
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του, η γενέτειρά του τον τιμά με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πότε θα ξεκινήσει το τουρ του εμβληματικού τραγουδοποιού
Κυκλοφορούν πρώιμες ηχογραφήσεις του θρυλικού καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Led Zeppelin
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.