Μουσικη

Στο νοσοκομείο μετά τον αυτοτραυματισμό του ο Steven Adler

Ο πρώην ντράμερ των Gun's Roses φέρεται να μαχαιρώθηκε στο στομάχι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
steven-adler-guns-n-roses
Steven Adler/ Guns N' Roses/ ©Getty Images/ Michael Loccisano / Staff

Ο πρώην ντράμερ των Guns N’ Roses, Steven Adler, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες όταν αυτοτραυματίστηκε στο στομάχι με μαχαίρι.

Ο πρώην ντράμερ των Guns N’ Roses, Steven Adler, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες λόγω τραυματισμού στο στομάχι με ένα αιχμηρό αντικείμενο - εικάζεται μαχαίρι- που φέρεται να έκανε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, γύρω στις 18:30, κλήθηκε ασθενοφόρο στο σπίτι του Adler στο Λος Άντζελες, καθώς ο 54χρονος μουσικός έφερε τραύμα στο στομάχι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το τραύμα δεν είναι σοβαρό ενώ ως δράστης φέρεταιο ίδιος ο Adler.

Ο Steven Adler υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Guns N’ Roses μαζί με τους Axl Rose, Slash και Izzy Stradlin και έπαιξε σε όλα τα άλμπουμ του συγκροτήματος μέχρι το 1990, όταν και απολύθηκε λόγω των προβλημάτων εθισμού σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Το 2012, μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Guns N’ Roses, όμως απείχε από την reunion περιοδεία του κλασικού line-up το 2017 και 2018.

Ο Adler έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα τον εθισμό, όπως στη 2η και 5η σεζόν του «Celebrity Rehab με τον dr. Drew» και του spin-off «Sober House».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ