Μουσικη

Ο Β. Παπακωνσταντίνου γυρνά την Ελλάδα και το «Μπλέξαμε» ήδη έχει αγαπηθεί

Πάρτε μια γεύση από το νέο δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Μπλέξαμε»

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpleksame_front-sketo_1.jpg

Το «Μπλέξαμε» είναι το νέο άλμπουμ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο οποίο συναντιέται στιχουργικά με τους Οδυσσέα Ιωάννου, Λίνα Δημοπούλου και Σάννυ Μπαλτζή.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λίγο μετά την εντυπωσιακή έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων, μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ με τίτλο «Μπλέξαμε». Το ομώνυμο τραγούδι μάλιστα έχει ήδη κυκλοφορήσει και ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό του.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Μπλέξαμε -  Official Audio Release #vasilismpleksame

Ο διαχρονικός πρεσβευτής της ελληνικής ροκ πλέον έχει ξεπεράσει τα χίλια ηχογραφημένα τραγούδια και στο νέο του άλμπουμ θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τη στιχουργό Λίνα Δημοπούλου αλλά και με τον συνήθη ύποπτο Οδυσσέα Ιωάννου και την Σάννυ Μπαλτζή. Και σε αυτόν τον δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου οι θεματικές πτυχές των στίχων αναδεικνύουν τις σύγχρονες κοινωνικές ανησυχίες του, τις οποίες ερμηνεύει άλλοτε διαμαρτυρόμενος και άλλοτε με βαθύ λυρικό ερωτισμό.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Θα σωπαίνω και θα ξέρεις - Official Audio Release #vasilismpleksame

Στο νέο του άλμπουμ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει και ως συνθέτης, έχοντας γράψει τα εννέα κομμάτια από τα συνολικά δώδεκα. Από εκεί και πέρα δύο συνθέσεις με τις ενορχηστρώσεις τους υπογράφει ο παλιός του συνεργάτης, Χριστόφορος Κροκίδης και μία σύνθεση ο αγαπημένος του μουσικός συνεργάτης, Ανδρέας Αποστόλου, ο οποίος έχει αναλάβει την ενορχήστρωση των δέκα υπολοίπων τραγουδιών, καθώς και την ηχοληψία τους.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Κυριακή - Official Audio Release #vasilismpleksame

Προάγγελοι της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Βασίλη Παπακωνσταντίνου εκτός του «Μπλέξαμε», είναι η ροκ μπαλάντα «Θα σωπαίνω και θα ξέρεις» και η «Κυριακή», που επίσης μπορείτε να απολαύσετε, παίρνοντας μία πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ του Βασίλη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ