- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για μία ακόμα χρονιά Cardi Β και Drake σαρώνουν τις υποψηφιότητες στα Black Entertainment Television Awards 2019.
Η Cardi B για δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2018 και το 2019, δεν απουσιάζει από καμία τελετή απονομής μουσικών βραβείων.
Οι θαυμαστές της αναμένεται να την απολαύσουν τον επόμενο μήνα στη βραδιά των ΒΕΤ Awards, των βραβείων του τηλεοπτικού δικτύου Black Entertainment Television (BET) που απευθύνεται σε αφρο-αμερικανικό κοινό.
Η σταρ της χιπ-χοπ έχει την πρωτιά στις υποψηφιότητες και διεκδικεί βραβεία σε επτά κατηγορίες. Όπως ανακοινώθηκε από το BET, η Cardi B, μεταξύ άλλων, είναι δύο φορές υποψήφια για το κορυφαίο βραβείο, Βίντεο της Χρονιάς, με τις επιτυχίες της «Money» και «Please Me» με τον Μπρούνο Μαρς. Επίσης, είναι υποψήφια στις κατηγορίες Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χιπ-Χοπ, Άλμπουμ της Χρονιάς με το «Invasion of Privacy» και για το βραβείο κοινού.
Υποψήφιος για βραβείο μετά θάνατον είναι ο Αμερικανός ράπερ Nipsey Hussle, που έπεσε νεκρός από πυρά έξω από το κατάστημά του στο Λος Άντζελες στις 31 Μαρτίου με την αστυνομία να αναφέρει ως αιτία προσωπικές διαφορές. Ο Hussle είναι υποψήφιος μαζί με τους J. Cole, Travis Scott, Meek Mill, 21 Savage και Drake για το βραβείο Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης Χιπ-Χοπ.
O Drake είναι υποψήφιος σε πέντε κατηγορίες, μεταξύ άλλων Βίντεο της Χρονιάς (Nice for What), Καλύτερη Συνεργασία (Sicko Mode with Travis Scott) και το βραβείο κοινού (In My Feelings και Sicko Mode).
Η Beyoncé είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες. Διεκδικεί το βραβείο Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης της R&B/Pop και τρία βραβεία για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, ράπερ Jay-Z ως The Carters στις κατηγορίες Βίντεο της Χρονιάς (Apeshit), Άλμπουμ της Χρονιάς (Everything Is Love) και Καλύτερο Γκρουπ.
Η τελετή απονομής των BET Awards 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των επτά δικτύων της Viacom στις ΗΠΑ, BET, MTV, VH1, Logo, MTV 2, MTV Classic και BET HER.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Το πρώτο μουσικό βίντεο της K-pop που φτάνει σε αυτό το ορόσημο
Μια ματιά στην πορεία και το αποτύπωμα των Σουηδών metallers, λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens
Ένα ατμοσφαιρικό μείγμα πειραματικής παραγωγής και μυθικής αφήγησης
Το νέο τραγούδι «The Cicadas» με τη συμμετοχή του Γιάννη Πανταζή και του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου Ροδόπης
Έγραψαν ιστορία με το «Foreign Tongues»
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του, η γενέτειρά του τον τιμά με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πότε θα ξεκινήσει το τουρ του εμβληματικού τραγουδοποιού
Κυκλοφορούν πρώιμες ηχογραφήσεις του θρυλικού καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Led Zeppelin
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.