- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Για μία ακόμα χρονιά Cardi Β και Drake σαρώνουν τις υποψηφιότητες στα Black Entertainment Television Awards 2019.
Η Cardi B για δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2018 και το 2019, δεν απουσιάζει από καμία τελετή απονομής μουσικών βραβείων.
Οι θαυμαστές της αναμένεται να την απολαύσουν τον επόμενο μήνα στη βραδιά των ΒΕΤ Awards, των βραβείων του τηλεοπτικού δικτύου Black Entertainment Television (BET) που απευθύνεται σε αφρο-αμερικανικό κοινό.
Η σταρ της χιπ-χοπ έχει την πρωτιά στις υποψηφιότητες και διεκδικεί βραβεία σε επτά κατηγορίες. Όπως ανακοινώθηκε από το BET, η Cardi B, μεταξύ άλλων, είναι δύο φορές υποψήφια για το κορυφαίο βραβείο, Βίντεο της Χρονιάς, με τις επιτυχίες της «Money» και «Please Me» με τον Μπρούνο Μαρς. Επίσης, είναι υποψήφια στις κατηγορίες Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χιπ-Χοπ, Άλμπουμ της Χρονιάς με το «Invasion of Privacy» και για το βραβείο κοινού.
Υποψήφιος για βραβείο μετά θάνατον είναι ο Αμερικανός ράπερ Nipsey Hussle, που έπεσε νεκρός από πυρά έξω από το κατάστημά του στο Λος Άντζελες στις 31 Μαρτίου με την αστυνομία να αναφέρει ως αιτία προσωπικές διαφορές. Ο Hussle είναι υποψήφιος μαζί με τους J. Cole, Travis Scott, Meek Mill, 21 Savage και Drake για το βραβείο Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης Χιπ-Χοπ.
O Drake είναι υποψήφιος σε πέντε κατηγορίες, μεταξύ άλλων Βίντεο της Χρονιάς (Nice for What), Καλύτερη Συνεργασία (Sicko Mode with Travis Scott) και το βραβείο κοινού (In My Feelings και Sicko Mode).
Η Beyoncé είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες. Διεκδικεί το βραβείο Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης της R&B/Pop και τρία βραβεία για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, ράπερ Jay-Z ως The Carters στις κατηγορίες Βίντεο της Χρονιάς (Apeshit), Άλμπουμ της Χρονιάς (Everything Is Love) και Καλύτερο Γκρουπ.
Η τελετή απονομής των BET Awards 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των επτά δικτύων της Viacom στις ΗΠΑ, BET, MTV, VH1, Logo, MTV 2, MTV Classic και BET HER.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες χώρες δίνουν «μάχη» για την πρωτιά
Ιστορική διάκριση για τη διάσημη τραγουδοποιό - Πλαισιώνει κορυφαίους δημιουργούς της παγκόσμιας μουσικής
Ο σπουδαίος κιθαρίστας της τζαζ γεννήθηκε πριν από ακριβώς 115 χρόνια
Στις υποψηφιότητες περιλαμβάνεται και το συγκρότημα Pulp
Το έργο του Μπέρνσταϊν, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Βολταίρου, ανεβαίνει σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση σε μορφή δραματοποιημένης συναυλίας
Ο μαέστρος μιλάει για την πολιτική σάτιρα του Βολταίρου και τη μουσική ιδιοφυΐα του Μπέρνστάιν, με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του έργου στο ελληνικό κοινό
Δύο θρύλοι του heavy metal βάζουν φωτιά στο συναυλιακό καλοκαίρι
Υπάρχει και κάνει την πόλη ενθουσιαστική
Γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως ως ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Oregon
Είχε κατακτήσει τον διαγωνισμό μία φορά
Αποκαλύφθηκαν και τα 28 τραγούδια του Sing for Greece 2026
Με κοντά στις 300.000 προβολές μέσα σε 48 ώρες
Ακούστε και τα 28 τραγούδια
Αποκαλύφθηκαν τα 14 τραγούδια του πρώτου ημιτελικού του Sing for Greece 2026
Ακούστε τα ολόκληρα για πρώτη φορά
Στις 20 Ιανουαρίου, μια βραδιά στο Θέατρο Ολύμπια με έργα των Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζορτζ Γκέρσουιν και Αντονίν Ντβορζάκ
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μουσείο Γουλανδρή Σύγχρονης Τέχνης, το Half Note, την ΕΒΕ και το Ίδρυμα Θεοχαράκη
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από έρευνα
H οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2027
Το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, στις 17:00 στην ΕΡΤ1
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.