- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ZAF έχει γενέθλια και η πλατεία Αγίας Ειρήνης παρτάρει και γιορτάζει
7 χρόνια πάρτι, star djs και μια Παρασκευή που δεν θα ξαναγίνει!
Το Zaf cafe - bar κλείνει τα επτά του χρόνια και το γιορτάζει με ένα πάρτι στις 17 Μαΐου
Πλατεία Αγίας Ειρήνης, επτά χρόνια πριν και επτά χρόνια μετά, μιας και ο χρόνος κυλά, αλλά και την ίδια στιγμή η καρδιά της πόλης, μέρες και νύχτες τώρα, χτυπά εκεί, ασταμάτητα, αμετάβλητα, απίστευτα και απίθανα! ZAF, ZAF, ZAF, ZAF, ZAF και ZAF, ZAF, επτά φορές για να πιάσει το γούρι! Γιατί από το 2012 που άνοιξε, χαλαρό, οικείο, urban και παραλλαγή, έως και σήμερα, στην Αθήνα άλλαξαν πρόσωπα και πράγματα, μα αυτό παραμένει ολόιδιο και απαράλλαχτο: οι πιο κουλ μουσικές και ένα χαλαρό attitude σήμα κατατεθέν του. All we have is now, all we have is ZAF.
Γιατί πια δεν λέμε... «πλατεία Αγίας Ειρήνης, εμπιστευτικό», τότε που στα ρεπορτάζ των free press για τα μυστικά της πόλης, όλοι μιλούσαν για το νέο talk of the town! Μπα, ο χρόνος τρέχει νεράκι και το μυστικό διαδόθηκε, γι' αυτό και στο πάρτι για τα 7 χρόνια του ZAF θα περάσει για ένα γεια αλλά και για ένα χρόνια πολλά όλο το χαρούμενο και στιλάτο crowd της Αθήνας. Αν και απέμειναν μερικά μυστικά για να σου αποκαλύψει το ZAF, ώστε στη μεγάλη γιορτή της Παρασκευής 17 Μαΐου 2019 να έρθεις κομπλέ και χωρίς καμιά απορία! Όπως, ας πούμε, γιατί ονομάστηκε έτσι; Άλλοι λένε γιατί Z θυμίζει Ζωή. Άλλοι γιατί πολύ παλιά, στο σχολείο, υπήρχε ένας Ζαφείρης, φίλος μέσα στην καλή χαρά και ένθερμος οπαδός του feeling groovie. Δύο στα δύο επομένως: Ζαφείρης σήμαινε καλή Ζωή, και λύθηκε και η τελευταία απορία. Γιατί όλα τα υπόλοιπα τα ξέρετε! Πως δηλαδή τα τελευταία επτά χρόνια, το ZAF λάνσαρε 18 διαφορετικά μενού για breakfast και brunch! Συν 20 διαφορετικές λίστες με κοκτέιλ. Plus 500 events που η Αθήνα τα χόρεψε και τα λάτρεψε, ναι, μιλώ για εκείνες τις νύχτες που οι πιο soulful ραδιοφωνικοί παραγωγοί και djs σπίνιαραν μουσικάρες.
Ανέμελες διαθέσεις, ρυθμός, τέρμα εντάσεις και διασκέδαση ως το πρωί. Γιατί η νύχτα δεν τελείωνε, μα και γιατί πάλι στο ZAF προετοιμαζόμασταν για τη νέα μέρα. Με εκλεκτές καφεΐνες και απίστευτα πρωινά. Μετά μεσημέριαζε! Όπως και τώρα. Επτά χρόνια ZAF, με ζουμερά μπέργκερ και κρασί ή μπίρα, ανδροπαρέας το εγκώμιον ή εδώ, εδώ, δήθεν για ένα ποτό, ή λίγο φαγητό! Δήθεν! Γιατί στο ZAF, είπαμε, ξημεροβραδιαζόμαστε και απολαμβάνουμε ζωή και αίσθηση κέντρου Αθήνας. Downtown classic, να άλλο ένα από τα επίσημα-ανεπίσημα, πέρα από το επίσημο «All we have is now» σλόγκαν.
Επομένως η Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 θα είναι αλλά και δεν θα είναι σαν τις άλλες. Θα είναι, γιατί θα ξεκινήσει όπως πάντα με τα after office aperitif, α, αυτό θα πει Παρασκευή ή και να άλλο ένα ακόμη πράγμα που μας έμαθε το ZAF, τούτα τα επτά χρόνια: την κουλτούρα του Thank God is Friday! Αλλά και δεν θα είναι μια τυπική Παρασκευή, αφού, αντί για έναν dj, θα παίξει η αφρόκρεμα της πόλης! Γιατί αυτό θα πει γενέθλια! Το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς για το κέντρο της Αθήνας θα αντιλαλήσει ως το Κουκάκι από την πλατεία Αγίας Ειρήνης, αφού ένα All Star Set από τους καλύτερους δισκοβόλους της Αττικής θα σηκώσει τις εντάσεις ψηλά, τον χορό ψηλότερα και την τούρτα θα την ανεβάσει στο ταβάνι. Υπόσχεση! Που θα τηρηθεί και θα απογειωθεί. Όπως ακριβώς έκανε και υποσχέθηκε και πραγματοποίησε επτά χρόνια τώρα τούτο το σποτ: All we have is now. Που σε ελεύθερη μετάφραση πάει να πει πως το τώρα μας είναι ό,τι πιο ακριβό και σπάνιο διαθέτουμε. Άρα να το ζούμε, να το γλεντάμε και να το νιώθουμε κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, κάθε ποτό, τραγούδι, χαμόγελο, γεύση και παρέα. Εκεί στο 8. Το νούμερο του ZAF στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, που την Παρασκευή 17/5 από τις 7 το απόγευμα θα αρχίσει το γλέντι. Για τα 7 χρόνια του, που πότε θα γίνουν (και θα γίνουμε) 100 χαμπάρι δεν θα πάρουμε!
Στα decks θα βρεθούν: Christo Ζ, Νίκος Διαμαντόπουλος, Aris Kokou, Μαρία Παπιδάκη, Άννα Αναστασίου, Γιάννης Νταρδής, Κώστας Ζήκος, Ραφαέλα Ράλλη, Στέφανος Τσιτσόπουλος, Τάσος Λαμπράκης, Μιρέλλα Κ., Christo K, Stavros Tsiamakis, Mr. Orfeas, Funkreactor, Tom Ferner, Pascal και πολλοί άλλοι. Μαζί και ο super star DJ Kevin Yost σε ένα deep house set που θα σας ταξιδέψει και θα σας χορέψει μέχρι το πρωί.
Tη βραδιά συνοδεύει η διάσημη γαλλική μπίρα 1664 Blanc, που μόλις έφτασε και στη χώρα μας. Η γαλλίδα star 1664 Blanc συνδυάζει μοναδικά την κομψότητα με την απόλαυση, γοητεύοντας με τη δροσιστική, ανάλαφρη και φρουτώδη γεύση αλλά και το στιλ της. H γεύση και τα αρώματα αιχμαλωτίζονται σε μια κομψή μπλε φιάλη, εμπνευσμένη από το σήμα κατατεθέν της Γαλλίας, τον Πύργο του Άιφελ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Η ανάρτησή της στο Instagram
65 χρόνια μετά την ηχογράφηση του «Weiße Rosen aus Athen»
Στη σκηνή με τη Ντούα Λίπα για την ακουστική εκτέλεση του «Antología»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.