- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο 21 Savage ελεύθερος μετά από 9 μέρες κράτησης
Είναι ευγνώμων για την στήριξη και δεν θα ξεχάσει τους ανθρώπους που συνεχίζουν να είναι άδικα φυλακισμένοι
Στις αρχές του μήνα έγινε γνωστό ότι η Υπηρεσία Ελέγχου Μετανάστευσης και Τελωνείων των Ηνωμένων Πολιτειών (ICE) συνέλαβε τον 21 Savage και ετοίμαζε την απέλαση του. Σύμφωνα με την ICE, ο ράπερ παραμένει στις ΗΠΑ τα τελευταία 14 χρόνια παράνομα, χωρίς βίζα, και αιτία της σύλληψης του ήταν μία καταδίκη για κατοχή ναρκωτικών στην Τζόρτζια το 2014, βάσει της οποίας μπορεί να απελαθεί.
Οι δικηγόροι του απάντησαν ότι στην πραγματικότητα η τωρινή του σύλληψη έγινε βασισμένη σε εσφαλμένες κατηγορίες και ότι ο πελάτης τους, ο οποίος ήρθε στις ΗΠΑ από το Ηνωμένο Βασίλειο σε ηλικία 7 ετών, είχε κατηγορηθεί μόνο για το έγκλημα, χωρίς να έχει καταδικαστεί. Επιπλέον, επεσήμαναν ότι το 2017 ο 21 Savage είχε κάνει αίτηση για U-Visa, η οποία δίνεται σε μη μετανάστες θύματα εγκλημάτων, καθώς είχε πυροβοληθεί έξι φορές σε ηλικία 21 ετών.
Ο ράπερ ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στη σκηνή των Grammy, μαζί με τον Post Malone, ωστόσο η ημερομηνία της ακρόασής του ορίστηκε μόλις μία μέρα μετά τα βραβεία και τώρα έγινε γνωστό πως κατάφερε να βγει με εγγύηση, μέχρι την δίκη του. Με την ανακοίνωση της ακροαματικής απόφασης, οι δικηγόροι του δήλωσαν εκ μέρους του: «Ο 21 Savage μας ζήτησε να στείλουμε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους φαν και τους υποστηρικτές του – λέει ότι μπορεί να μην ήταν στα Βραβεία Grammy ως φυσική παρουσία, αλλά ήταν εκεί με το πνεύμα του και είναι ευγνώμων για την στήριξη από όλο τον κόσμο, ενώ είναι πιο έτοιμος από ποτέ, για να είναι με τους αγαπημένους του και να συνεχίσει να δημιουργεί μουσική που ενώνει τους ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσει αυτή την δοκιμασία, ούτε κανέναν από τους άλλους πατεράδες, γιους, μέλη οικογενειών και άγνωστους ανθρώπους, με τους οποίους φυλακίστηκε μαζί ή παραμένουν άδικα φυλακισμένοι σε όλη την χώρα. Και ζητάει οι καρδιές και οι σκέψεις σας να είναι μαζί τους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν χάθηκε ποτέ η πίστη μας», δήλωσε ο 64χρονος τραγουδιστής από το Νιου Τζέρσεϊ
Το έργο του Ορέστη Καραμανλή ήταν ένα καθαρά συμμετοχικό έργο που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί δίχως τον κόσμο
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το «Brat» όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη του, αλλά μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ
Ο νέος κύκλος που ξεκίνησε φέτος στο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη μουσική ως ολιστική εμπειρία
Το «The Age Of Everything» θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου
Μια ζωή γεμάτη ταξίδια, μουσική και περιπέτειες. Από ένα υπόγειο στο Αμβούργο και την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι την Τζαμάικα και τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά stages
Ο πρωτοπόρος της ελληνικής ροκ, που έφερε τον «ηλεκτρισμό» στα μουσικά πράγματα της χώρας, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Γιάννης μου το χάρισε, μαζί με τη φιλία του και τον ευχαριστώ» δήλωσε ο δημοσιογράφος
Με την μεγάλη τους περιοδεία, με τίτλο Celebrating 50 years, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το αφιέρωμα απέδειξε τη διαχρονικότητα των δύο μεγάλων καλλιτεχνών
Η ιδανική αρχή για τη δέκατη επέτειο του Release Athens
Yπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έντερο
Ο Luis Maldonado μιλά στην ATHENS VOICE πριν την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος στην Ελλάδα για τα 50 χρόνια ιστορίας τους
Μια βραδιά με συναίσθημα, rockabilly ιστορίες και ζωντανή - κυριολεκτικά - σύνδεση με χιλιάδες ανθρώπους
Την Κυριακή 21 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού από τις 20:00 έως τις 22:00
Release the bats! Μερικές σκέψεις ανυπομονώντας για την εμφάνισή του στην Πλατεία Νερού
Ο Γάλλος DJ μάς δίνει μουσικό ραντεβού στο Θέατρο Βράχων, στις 26 Ιουνίου
Λίγο πριν το Bakery House Party #2, το Σάββατο 13 Ιουνίου, από τον VOICE 102.5, μιλούν στην ATHENS VOICE
Ένα ξεχωριστό show από το Release Athens, γεμάτο επιτυχίες του εμβληματικού τραγουδιστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.