- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιστρέφει τον Μάιο το ADD Festival
Tο μεγάλο φεστιβάλ για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, μία σύμπραξη του six d.o.g.s με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Το ADD, το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει στις 25 Μαΐου. Η δεύτερη έκδοσή του σηματοδοτεί την εξέλιξη της δημιουργικής σύμπραξης του six d.o.g.s με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2014, με events όπως το «Pyjama party» στο πλαίσιο του Hypnos Project και το «634 Λεπτά στο Ηφαίστειο» στη Νίσυρο το 2016, το «80s Opening Party» στο πλαίσιο του GR80s- Η Ελλάδα του ’80 στη Στέγη το 2017 και το πιο πρόσφατο «Street Party-Το Σώσε» στη γειτονιά της Στέγης τον Οκτώβριο του 2018.
Το Σάββατο 25 Μαΐου η Στέγη και το six d.o.g.s ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ADD 2019. Ενεργοποιούν κάποιους από τους άδειους εδώ και χρόνια χώρους του κτιριακού συμπλέγματος του αεροδρομίου στο Ελληνικό, δημιουργώντας ένα ζωντανό αστικό μουσικό περιβάλλον.
Το ADD 2019 θα εκτείνεται σε τρία stages σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα και ειδικά σχεδιασμένες φωτιστικές και εικαστικές εγκαταστάσεις.
Το six d.o.g.s και η Στέγη επιμελούνται ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου μέσα από DJ και Live Sets περισσότερων από 20 διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, που εκτείνονται από καθιερωμένες μουσικές αξίες της φήμης των Deep Dish και της (Miss) Kittin, στη νέα σταρ της σκηνής που ακούει στο όνομα Nastia κι από εκεί σε διαμορφωτές της club κουλτούρας, όπως οι Ben Klock, DVS1 και Detmann, και indie αγαπημένους όπως οι Kiasmos και Forest Swords.
Η Στέγη πιστεύει στις συνεργασίες, ασχολείται συστηματικά με την ηλεκτρονική μουσική και σε πειραματικό, αλλά και σε χορευτικό επίπεδο. Αναζητά την πρωτοπορία, αφουγκράζεται την πόλη και βγαίνει από το κτίριο της Συγγρού, έχοντας την πεποίθηση πως ο πολιτισμός διατρέχει όλη την Αθήνα, μια πόλη που ανακαλύπτουμε διαρκώς.
Το six d.o.g.s αποτελεί εδώ και χρόνια πυλώνα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής για την Αθήνα, φιλοξενώντας σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες και δίνοντας παράλληλα βήμα στους εκπροσώπους της παλλόμενης εγχώριας σκηνής.
Από το σούρουπο ως την αυγή, από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance, το ADD επιστρέφει για να αποτελέσει σημείο αναφοράς της φεστιβαλικής μουσικής Ευρώπης.
Info
ADD 2019, Σάββατο 25 Μαΐου, Αεροδρόμιο Ελληνικού
Εισιτήρια: www.addfestival.gr. Από €34
ADD Cashless Experience
To ADD σε συνεργασία με τη Visa παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανέπαφων συναλλαγών. Στο πλαίσιο του ADD Cashless Experience το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, με το οποίο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά (μέσω του www.addfestival.gr), από το κινητό (μέσω της ιστοσελίδας), καθώς και στους χώρους του Φεστιβάλ στις 25 Μαΐου.
Δείτε περισσότερα εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από ιστορίες, μνήμες και συναισθήματα
Ο τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν την επανεμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής
Eρμήνευσε το παραδοσιακό τραγούδι Handsome Molly
Ο νέος μουσικός μεγάλωσε στη χώρα μας αλλά πλέον ζει μόνιμα στη Βρετανία
Από γενιά σε γενιά, heavy metal is the law
Η ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Ράντι Νιούμαν για ντουέτο του κλασικού τραγουδιού της ταινίας
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Mad About It», ο Ρομπέρτο Κούστας μιλά για τις δύο πατρίδες και τα πολλά ερεθίσματά του
Ο Blixa Bargeld μιλάει στην ATHENS VOICE για το νέο άλμπουμ «Rampen», τον αυτοσχεδιασμό, τη διαρκή μεταμόρφωση της μπάντας και την επικείμενη εμφάνισή τους στο Ηρώδειο
Το νέο άλμπουμ του θρύλου των Beatles έκανε ντεμπούτο στο νούμερο 1 του Ηνωμένου Βασιλείου
Δείτε τις επίμαχες σκηνές
Το βίντεο από τη στιγμή έγινε γρήγορα viral στο TikTok
Στον ρόλο του Ορφέα η Teresa Iervolino, της Ευρυδίκης η Μαρία Κοσοβίτσα και του Έρωτα η Μαριλένα Στριφτόμπολα. Συμμετέχει η Χορωδία Δωματίου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου
70.000 θεατές τον αποθεώνουν στο SoFi. Η Βρετανία τον απαγορεύει. Και οι δυο έχουν δίκιο
Η πρώτη εμφάνιση του γκρουπ στην Ελλάδα αναμένεται να γράψει ιστορία
Η εθνομουσικολόγος Νικολέττα Δημητρίου μιλά στην ATHENS VOICE για τον «Κύπριο βιολάρη», το ερευνητικό έργο που κατέγραψε τις ζωές των τελευταίων παραδοσιακών μουσικών της Κύπρου
Ετοιμάζει νέο άλμπουμ, που θα ακουστεί πολύ, επιστρέφει για ένα διαφορετικό live στο Release Athens 2026 και μιλάει για όσα τον σημάδεψαν και όσα ο χρόνος έφερε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.