Μουσικη

Ό,τι θα συμβεί στη σκηνή του Κύτταρο Live τον Δεκέμβριο

Σπουδαία lives κλείνουν μια δυνατή χρονιά για το θρυλικό μουσικό σταυροδρόμι της Ηπείρου & Αχαρνών

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 682
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωνίδας Μπαλάφας
Λεωνίδας Μπαλάφας

Σπουδαία rock tributes, η παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Λεωνίδα Μπαλάφα και η συναυλία-γιορτή για τον Σιδηρόπουλο κλείνουν μια δυνατή χρονιά για το θρυλικό μουσικό σταυροδρόμι της Ηπείρου & Αχαρνών.

>> Ο Άσαρκος των Bήτα Πεις με το νέο όνομα Τρίτος Οφθαλμός και νέο υλικό επιστρέφει σε μία σκηνή όπου έχει γράψει ιστορία (7/12).

>> Το καθιερωμένο ραντεβού του Δεκεμβρίου για τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Οι Απροσάρμοστοι, Κυριάκος Δαρίβας, Οδυσσέας Γαλανάκης, Αλέκος Αράπης, δημιουργούν τη μεγάλη ροκ γιορτή για τον πρίγκιπα του γλυκόπικρου παραμυθιού που λέγεται ελληνικό ροκ. Δυνατό support από τους Dirty Fuse (8/12).

Παύλος Σιδηρόπουλος
Παύλος Σιδηρόπουλος

>> Η Eat Metal Records διοργανώνει το διήμερο metal ολοκαύτωμα Ιnto Battle Fest. Vol. 2 με 13 συγκροτήματα από 9 διαφορετικές χώρες σε ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών (14&15/12).

>> O Λεωνίδας Μπαλάφας παρουσιάζει με το πενταμελές σχήμα Πουλάρια το νέο του δίσκο «Άνθρωπος μονάχος» (Antart Productions) μαζί με επιλογές από τη δισκογραφία του (21/12, 22.00/€10).

>> Οι μουσικοί του Rory Gallagher, Gerry McAvoy’s Band of Friends, πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος, έρχονται με όλα τα τραγούδια του ξεχωριστού ιρλανδού ρόκερ. Special guest o σπουδαίος σαξοφωνίστας  και συνεργάτης του Gallagher, Ray Beavis. Opening act οι Mr. Highway Band (22/12).

>> Oι κορυφαίοι ροκαμπιλάδες Βullets από τη Θεσσαλονίκη με πορεία από το 1988 και αγάπη για τα fifties έρχονται στο Κύτταρο για ένα εξωφρενικό rock’n’roll πανδαιμόνιο και μια αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων (24/12).

>> Μέλη από τα σπουδαιότερα γκρουπ της εγχώριας σκηνής, συνυπογράφουν το συλλεκτικό project-band It’s All About The Music, με όλα τα hard rock, aor classics των 70-80s. Από Journey και Chicago ως Toto και Asia (29/12).

>> Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με ένα διήμερο back to back φεστιβάλ τριών εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της επιδραστικής σκηνής των 90s. Magic De Spell, Yπόγεια Ρεύματα, Δημήτρης Μητσοτάκης και Παναγιώτης Κατσιμάνης (Ενδελέχεια) μετά το περσινό sold out επιστρέφουν για ένα κοκτέιλ με τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού ροκ (4/1).


Κύτταρο, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, 2108224134

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ