Μουσικη

O Giorgio Moroder βγαίνει για πρώτη φορά σε περιοδεία στα 78 του

Ποτέ δεν είναι αργά

max.jpg
Μάκης Μηλάτος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giorgio-moroder-photos-13.jpg

Τι κι αν είναι 78 χρονών; Ποτέ δεν είναι αργά για την πρώτη του περιοδεία η οποία θα πραγματοποιηθεί στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις την ερχόμενη άνοιξη.

Παραγωγός τεράστιων επιτυχιών, κάτοχος 3 Όσκαρ, που έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα, από την Donna Summer ως τον David Bowie και από τους Blondie ως τον Phil Oakey (Human League), ο Giorgio Moroder επανήλθε -πριν από μερικά χρόνια- στην επικαιρότητα χάρη στους Daft Punk που τον «ξέθαψαν» από τα αζήτητα και τότε όλοι θυμήθηκαν πως σουξέ όπως: On the Radio, Hot Stuff, Love to Love You Baby, Cat People, I Feel Love, Take My Breath Away... ανήκουν στον ιταλικής καταγωγής Giorgio Moroder που με τον ήχο του βοήθησε να γεννηθεί και η λεγόμενη italo disco.

15704334.jpg
© EPA/FELIPE TRUEBA

Κι όμως... Τόσα χρόνια επιτυχιών και ποτέ δεν είχε αποφασίσει να βγει από το studio για μια μεγάλη περιοδεία. Τώρα όμως οι οι παραγωγοί και οι dj's είναι διαρκώς on the road αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν τόλμησε όταν ήταν ο κυρίαρχος της electro-disco και της synthpop. Τελικά όντως... Ποτέ δεν είναι αργά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ