- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακούστε το νέο single των The Callas με τον Lee Ranaldo των Sonic Youth
To Acid Books που θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας έκανε πρεμιέρα στο It's Psychedelic Baby
Είναι η (μουσική) ανάσα που χρειαζόμασταν τώρα που ξεκίνησε για τα καλά η ζέστη. Αν και απέχουμε αρκετούς μήνες ακόμη από την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ των The Callas Trouble and Desire, το πρώτο single έσκασε χθες κάνοντας πρεμιέρα στο It's Psychedelic Baby Magazine.
To Acid Books έρχεται με φόρα και περίσσιο τσαμπουκά κρατώντας πάρα πολλά στοιχεία από το DIY θορυβώδες χάος των Callas, ωστόσο είναι εμφανώς μπολιασμένο με δυναμικά riffs, killer μπάσο, έξαλλα τύμπανα που σπάνε τα ηχεία και αποκορύφωμα τη συμμετοχή του Lee Ranaldo, του κιθαρίστα των πλέον θρυλικών Sonic Youth.
Το συγκρότημα των The Callas που αποτελεί αυτή τη στιγμή τον ακρογωνιαίο λίθο της συνολικής καλλιτεχνικής πορείας (εικαστικά, κινηματογράφος) των αδερφών Άρη και Λάκη Ιωνά δούλεψε με τον πρωτοπόρο κιθαρίστα στη δημιουργία του soundtrack της τελευταίας τους ταινίας The Great Eastern και τώρα ενώνει ξανά δυνάμεις για το πολυαναμενόμενο Trouble and Desire που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Inner Ear και την Dirty Water Records.
Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο τελευταία άλμπουμ, “Am I Vertical?” και “Half Kiss, Half Pain” ήταν σε παραγωγή του Jim Sclavunos (Nick Cave & The Bad Seeds, Lydia Lunch, The Cramps).
Ανεβάστε την ένταση, θα χρειαστεί, και καλή υπομονή μέχρι το φθινόπωρο που θα έχουμε έναν δίσκο που θα συζητηθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Ο Ιταλός τροβαδούρος μιλάει στην ATHENS VOICE για το ρεμπέτικο, την Αθήνα, τον Όμηρο, τη μουσική και τη μνήμη της
Πώς ο Μικ Τζάγκερ τον έπεισε να παίξει
Το συγκρότημα‑φαινόμενο της K‑pop κατέκτησε ξανά το κορυφαίο βραβείο επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια δυναμική του
Πότε αναμένεται η οριστική απόφαση
Επανακαθόρισε τη γλώσσα της τζαζ - Αστείρευτη η φαντασία του πάνω στη σκηνή
«Ξέρω ότι θα του αρέσει», απαντάει ο γιος του θρυλικού τραγουδιστή
Ο Par Sundström μιλάει στην ATHENS VOICE ενόψει της εμφάνισης των Sabaton στο Release Athens για την do-it-yourself νοοτροπία και το «δυστύχημα» του πολέμου ως μια συνεχής μορφή έμπνευσης
H αντίδραση της συζύγου του
Ο διάσημος ράπερ κατακτά τα αμερικανικά charts με την ταυτόχρονη κυκλοφορία τριών νέων άλμπουμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.