Μουσικη

Ακούστε το νέο single των The Callas με τον Lee Ranaldo των Sonic Youth

To Acid Books που θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας έκανε πρεμιέρα στο It's Psychedelic Baby

357830-741365.jpg
Φιλίππα Δημητριάδη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
the_callas_with_lee_ranaldo.jpg
Οι The Callas με τον Lee Ranaldo

Είναι η (μουσική) ανάσα που χρειαζόμασταν τώρα που ξεκίνησε για τα καλά η ζέστη. Αν και απέχουμε αρκετούς μήνες ακόμη από την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ των The Callas Trouble and Desire, το πρώτο single έσκασε χθες κάνοντας πρεμιέρα στο It's Psychedelic Baby Magazine.

To Acid Books έρχεται με φόρα και περίσσιο τσαμπουκά κρατώντας πάρα πολλά στοιχεία από το DIY θορυβώδες χάος των Callas, ωστόσο είναι εμφανώς μπολιασμένο με δυναμικά riffs, killer μπάσο, έξαλλα τύμπανα που σπάνε τα ηχεία και αποκορύφωμα τη συμμετοχή του Lee Ranaldo, του κιθαρίστα των πλέον θρυλικών Sonic Youth.

acid_books_art.jpg
To Acid Books ακούγεται δυνατά!

Το συγκρότημα των The Callas που αποτελεί αυτή τη στιγμή τον ακρογωνιαίο λίθο της συνολικής καλλιτεχνικής πορείας (εικαστικά, κινηματογράφος) των αδερφών Άρη και Λάκη Ιωνά δούλεψε με τον πρωτοπόρο κιθαρίστα στη δημιουργία του soundtrack της τελευταίας τους ταινίας The Great Eastern και τώρα ενώνει ξανά δυνάμεις για το πολυαναμενόμενο Trouble and Desire που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Inner Ear και την Dirty Water Records.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο τελευταία άλμπουμ, “Am I Vertical?” και “Half Kiss, Half Pain” ήταν σε παραγωγή του Jim Sclavunos (Nick Cave & The Bad Seeds, Lydia Lunch, The Cramps).

Ανεβάστε την ένταση, θα χρειαστεί, και καλή υπομονή μέχρι το φθινόπωρο που θα έχουμε έναν δίσκο που θα συζητηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ