- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Kavinsky έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Δύο μοναδικά special sets σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Δυο βραδιές που περίμεναν πολλοί, υπόσχονται χορό, 80s και retrowave ατμόσφαιρα. Οι περισσότεροι τον γνώρισαν από το σάουντρακ του Drive και το Nightcall που συνόδευε τα opening credits, την ώρα που ο Ράιαν Γκόσλινγκ έσκαγε ψαρωτικά στη μεγάλη οθόνη. Ο μουσικός, DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής που τραβά κόλλημα με τα electropop ost ταινιών και σειρών των 80s, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Απριλίου στην Αθήνα, στο Fuzz Club, συμμετέχοντας στο Europavox Festival, και το Σάββατο 21 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory Of Sound.
Ο Vincent Belorgey εμπνεύστηκε τον χαρακτήρα Kavinsky, που η ιστορία τον θέλει να σκοτώνεται όταν τρακάρει με την Ferrari Testarossa του τo 1986 και να επιστρέφει ως ζόμπι για να φτιάξει τη δική του ηλεκτρονική μουσική.
Ο Γάλλος δημιουργός, που ξεκίνησε να γράφει μουσική σε ένα παλιό υπολογιστή Apple που του έδωσε ένας φίλος, αναμένεται αυτή τη χρονιά να συστήσει στο κοινό το δεύτερο, άτιτλο για την ώρα άλμπουμ του, πέντε χρόνια μετά το Outrun που λάτρεψαν κριτικοί και ακροατές. Με την προπώληση να έχει ξεκινήσει, μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για το τι μας περιμένει παρακάτω.
Europavox Athens Day 1: Kavinsky (dj set) more artists tba, Παρασκευή 20 Απριλίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr). Εισιτήρια προπωλούνται προς 32 € (μονό) και 60 € (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35 €.
Kavinsky (dj set) + opening act (tba), Σάββατο 21 Απριλίου, Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη, 2310 500670 & 2310 504014, www.fixfactoryofsound.gr) . Η προπώληση ξεκινάει προς 20 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 22 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 25 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ερώτηση που τον «άγγιξε» και η απάντηση που έδωσε
Δείτε βίντεο από την αιφνιδιαστική εμφάνιση που ξεσήκωσε το κοινό και τα social media
Όταν μια ιστορία γυναικοκτονίας μεταμορφώθηκε σε παγκόσμιο hit
Η επιλογή του Πορτορικανού σταρ να τραγουδήσει αποκλειστικά στα ισπανικά μετατρέπεται σε πολιτισμικό γεγονός
Το θρυλικό συγκρότημα έρχεται στην Ελλάδα
Εντυπωσιακή εκκίνηση για την ελληνική συμμετοχή, πριν καν αναδειχθεί επίσημα ο εκπρόσωπος
Το τραγούδι ακούστηκε πρώτη φορά το 1998 για την ομώνυμη ταινία του Σπάικ Λι
Ανάμεσα στην αισθητική τελειότητα και το αισθηματικό χάος
Ένα μουσικό υπερθέαμα στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Με Nidhogg και Ανδρονίκη Σκουλά επί σκηνής, οι πολωνοί blacksters καταφτάνουν στη σκηνή του Floyd, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου
Η παρέα που καθήλωσε το Καλλιμάρμαρο και τους ενώνει η αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι
Ο οκτώ φορές νικητής του θεσμού πέθανε το 2005
Αντιδράσεις για την παρουσία ζωντανού περιστεριού επί της σκηνής
«Όλοι το σκέφτονται δύο φορές προτού πάνε εκεί», δήλωσε ο θρυλικός κιθαρίστας
Πότε είναι προγραμματισμένοι
Το πιο επιτυχημένο ντουέτο στην ιστορία της βρετανικής μουσικής ετοιμάζεται για ένα αξέχαστο live
Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Σάρον Όσμπορν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρώτη εμφάνιση του τραγουδιστή μετά από τέσσερα χρόνια, με μια φορτισμένη ερμηνεία
Βραδιά με αιχμές κατά της ICE και του Ντόναλντ Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.