Μουσικη

Depeche Mode, η επιστροφή

Όλα δείχνουν ότι οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα «εξιλεωθούν» για την περασμένη κακή στιγμή στην Αθήνα.

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 435
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40713-91555.jpg

Το κοινό των Depeche δίνει νέο ραντεβού στο Terra Vibe για να κλείσει την εκκρεμότητα που είχε μείνει ανοιχτή με την ακύρωση της προηγούμενης εμφάνισής τους.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Εθνική. Στις 10/5 το πιστό κοινό των Depeche δίνει νέο ραντεβού στο Terra Vibe για να κλείσει την εκκρεμότητα που είχε μείνει ανοιχτή με την ακύρωση της προηγούμενης εμφάνισής τους στο παρά πέντε. Με μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία που ξεκίνησε την Τρίτη από το Τελ Αβίβ, ένα από τα πιο καθοριστικά γκρουπ για την ιστορία της electropop επιστρέφει με το νέο και 13ο στη σειρά άλμπουμ του «Delta Machine». Όλα δείχνουν ότι οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα «εξιλεωθούν» για την περασμένη κακή στιγμή στην Αθήνα. Το set list των πρώτων σταθμών της περιοδείας το υπόσχεται. Δίπλα στα ολοκαίνουργια τραγούδια τους ακούγονται κλάσικ επιτυχίες, όπως «Policy Of Truth», «Enjoy The Silence», «Personal Jesus», «Just Can’t Enough», «I Feel You». Από την άλλη, μπορεί να μας κάνουν και δώρο έκπληξη. Θα δείξει. Support οι F.O.X. από το Essex και ξεκίνημα από τους δικούς μας Space Blanket. Τα μάτια όλων, όμως, θα είναι στραμμένα στο μεγάλο τους έρωτα: Dave Gahan.


Info: TerraVibe Park, 37o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Mαλακάσα
Είσοδος: €23 (ανέργων, με την επίδειξη κάρτας ΟΑΕΔ και αστυνομικής ταυτότητας), 30, 40. Τα εισιτήρια €50 (PL1) και €125 (VIP) είναι sold out. 
Προπώληση: Ticket House, Πανεπιστημίου 42, 210 360
8 366, www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr 


Στις 10/5.
Χορηγός της συναυλίας είναι η COSMOTE

UPDATE:
DOORS OPEN | 18:30
SPACE BLANKET on Vibe Stage | 19:15 – 19:45
F.O.X. on Terra Stage | 20:00 – 20:30
DEPECHE MODE ON TERRA STAGE | 21:00 (ακριβώς)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση στο χώρο δημιουργήθηκαν δύο πύλες. Η Δυτική (που είναι η γνωστή παλαιά πύλη του TerraVibe Park) και η Ανατολική Πύλη.
Οι 2 πύλες «Ανατολική» και «Δυτική» είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα συστήματα επικύρωσης εισιτήριου εξασφαλίζοντας την εγκυρότητα των εισιτηρίων και την γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού.
Το TerraVibe διαθέτει 4 μεγάλους χώρους για στάθμευση των οχημάτων.
Άτομα με ειδικές ανάγκες - ΑΜΕΑ
Το TerraVibe είναι ανοιχτό για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες. Τα άτομα αυτά θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά από την δυτική πύλη. Επικοινωνήστε με το info@didimusic.gr για να δηλώσετε από πριν την προσέλευση σας εάν το επιθυμείτε. Φτάνοντας στην είσοδο ζητήσετε από τους εργαζόμενους που φέρουν το φεστιβαλικό διακριτικό να σας υποδείξουν την διαδρομή και να σας συνοδεύσουν στην ειδική περιοχή που θα υπάρχει για εσάς.

GUESTS - TICKET PRO
Τα άτομα που είναι Guests της συναυλίας καθώς και τα άτομα που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά μέσω της TicketPro θα εξυπηρετηθούν αποκλειστικά από την Δυτική Πύλη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ