Μουσικη

Όταν η Βέτα Μπετίνη έγραψε το «Μη γυρίσεις» και οι Κατσιμιχαίοι προσπάθησαν να το κρύψουν

«Δεν ήθελαν το όνομά μου ως στιχουργό» είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377295-778845.jpg

Η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη άφησε την τελευταία της πνοή -είδηση που βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο. Οι περισσότεροι τη γνώρισαν από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Αυτό που πολύ δεν γνωρίζουν είναι ότι μια από τις αγαπημένες της ασχολίες ήταν η στιχουργική. Μάλιστα, είναι αυτή που έγραψε τους στίχους στο «Μη γυρίσεις», τη μεγάλη επιτυχία των αδελφών Κατσιμίχα. Η απουσία του ονόματός της στο video clip του τραγουδιού πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση με τους γνωστούς καλλιτέχνες, η οποία έφθασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στην τηλεοπτική εκπομπή «Καρντάσιανς».

Το «Μη γυρίσεις» συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο των Κατσιμιχαίων με τίτλο «Απρίλη ψεύτη», που κυκλοφόρησε το 1989.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημέρες Σύγχρονης Μουσικής 2026: «Πολλαπλά παρόντα» στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Ημέρες Σύγχρονης Μουσικής 2026: «Πολλαπλά παρόντα» στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου 2026, η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής φιλοξενεί 18 συναυλίες με έργα σημαντικών δημιουργών, νέες αναθέσεις και πρώτες εκτελέσεις

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY