- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Αντέλ ακύρωσε τη σημερινή και την αυριανή της συναυλία στο Λονδίνο
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της
Η Αντέλ ακύρωσε τις δύο τελευταίες της συναυλίες, οι οποίες θα έκλειναν την παγκόσμια περιοδεία της και θα πραγματοποιούνταν σήμερα και αύριο στο γήπεδο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές.
Έπειτα από δύο συναυλίες την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Γουέμπλεϊ ενώπιον περίπου 100.000 θεατών, η 29χρονη σταρ θα ολοκλήρωνε αυτό το Σαββατοκύριακο την παγκόσμια περιοδεία της, στη διάρκεια της οποίας έδωσε 121 συναυλίες.
«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω», έγραψε σε ένα μεγάλο μήνυμά της που ανήρτησε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης χθες το βράδυ.
«Οι δύο τελευταίες βραδιές στο Γουέμπλεϊ ήταν οι μεγαλύτερες και οι καλύτερες συναυλίες της ζωής μου», όμως πρόσθεσε ότι πιέστηκε πολύ φωνητικά και αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση για την ακύρωση των δύο τελευταίων εμφανίσεών της έπειτα από ιατρική συμβουλή.
«Το να πω ότι μου έχει ραγίσει η καρδιά θα ήταν λίγο», τόνισε η Αντέλ.
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει κερδίσει συνολικά 15 Grammy, είχε αναγκαστεί να ακυρώσει μια περιοδεία της το 2011 εξαιτίας αιμορραγίας στις φωνητικές της χορδές.
Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της, η Αντέλ διευκρίνισε ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματα για τα εισιτήριά τους, αν δεν προγραμματιστούν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες.
Την Πέμπτη το βράδυ από το Γουέμπλεϊ η Αντέλ άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις μετά το τέλος αυτής της περιοδείας.
«Ήθελα οι τελευταίες μου συναυλίες να είναι στο Λονδίνο, διότι δεν ξέρω αν θα κάνω ξανά περιοδεία», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ένα μήνυμά της στο πρόγραμμα των εμφανίσεών της στο Γουέμπλεϊ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορική διάκριση για τη διάσημη τραγουδοποιό - Πλαισιώνει κορυφαίους δημιουργούς της παγκόσμιας μουσικής
Ο σπουδαίος κιθαρίστας της τζαζ γεννήθηκε πριν από ακριβώς 115 χρόνια
Στις υποψηφιότητες περιλαμβάνεται και το συγκρότημα Pulp
Το έργο του Μπέρνσταϊν, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Βολταίρου, ανεβαίνει σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση σε μορφή δραματοποιημένης συναυλίας
Ο μαέστρος μιλάει για την πολιτική σάτιρα του Βολταίρου και τη μουσική ιδιοφυΐα του Μπέρνστάιν, με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του έργου στο ελληνικό κοινό
Δύο θρύλοι του heavy metal βάζουν φωτιά στο συναυλιακό καλοκαίρι
Υπάρχει και κάνει την πόλη ενθουσιαστική
Γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως ως ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Oregon
Είχε κατακτήσει τον διαγωνισμό μία φορά
Αποκαλύφθηκαν και τα 28 τραγούδια του Sing for Greece 2026
Με κοντά στις 300.000 προβολές μέσα σε 48 ώρες
Ακούστε και τα 28 τραγούδια
Αποκαλύφθηκαν τα 14 τραγούδια του πρώτου ημιτελικού του Sing for Greece 2026
Ακούστε τα ολόκληρα για πρώτη φορά
Στις 20 Ιανουαρίου, μια βραδιά στο Θέατρο Ολύμπια με έργα των Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζορτζ Γκέρσουιν και Αντονίν Ντβορζάκ
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μουσείο Γουλανδρή Σύγχρονης Τέχνης, το Half Note, την ΕΒΕ και το Ίδρυμα Θεοχαράκη
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από έρευνα
H οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2027
Το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026, στις 17:00 στην ΕΡΤ1
Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανού ποπ σταρ κυκλοφορεί στις 6 Μαρτίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.