- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι συνέβη στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της Katy Perry;
Δείτε το making of του τραγουδιού “Chained to the rhythm”

Σας αρέσει η Katy Perry; Αγαπάτε αυτό το φλούο-ποπ είδος όπου το χιούμορ μερικές φορές είναι η κεντρική ιδέα του τραγουδιού; Είναι αλήθεια πως η ίδια διαθέτει μία τρέλα που ξεπερνάει τη μουσική της – αλλά και πάλι δεν αξίζει καν να εμβαθύνεις τόσο πολύ. Είναι απλώς σαν να φίλησες ένα κορίτσι για πρώτη φορά και σου άρεσε. Έχει πλάκα.
Επίσης, παρακολουθώντας την πορεία και τις εμφανίσεις της Katy μπορεί να πάρεις μερικές εξαιρετικές ιδέες για το τι θα φορέσεις στο επόμενο πάρτι, ειδικά αν είσαι μέλος του Drag Race της RuPaul. Τέλος πάντων. Αγαπάμε Katy Perry.
Το νέο της single “Chained to the rhythm” κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και θα υπάρχει στο επερχόμενο πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ της. Στα φωνητικά έχει καλέσει τον Τζαμαϊκάνο (εγγονό του Bob) Skip Marley που είναι και ο συν-συνθέτης του τραγουδιού. Ένα χορευτικό, ντίσκο τραγουδάκι, καλό για άνοιξη, μαλλί της γριάς, γυαλιά-καθρέφτες… ξέρετε. Ακούγεται παντού. Στο βίντεο κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Mathew Cullen, βλέπουμε την Katy να βολοδέρνει σε ένα λούνα παρκ που ονομάζεται "Oblivia", το οποίο υποτίθεται ότι συμβολίζει τις ασταμάτητες προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνίας ενώ όλα τα props έχουν μία δεύτερη ανάγνωση (π.χ. μαλλί της γριάς σε σχήμα μανιταριού πυρηνικής έκρηξης κλπ.). Είναι ένας τρόπος να εκφράσει η Katy με τον προσωπικό της τρόπο, την αίσθηση που έχει για τη σημερινή πολιτική κατάσταση. Το τέλος είναι περισσότερο ανησυχητικό και λιγότερο γλυκούλι απ’όσο φαίνεται στο βίντεο κλιπ.

Δείτε το making of του βίντεο σε 1ο και 2ο μέρος:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε με τον μαέστρο που θα διευθύνει την Καμεράτα στο «Τραύμα του πολέμου και το θαύμα της Αναγέννησης» στο Μέγαρο Μουσικής
Μιλήσαμε με τη διεθνώς καταξιωμένη φλαουτίστα με αφορμή το βιβλίο της «Opus Alexandrinum»
Από τη σύμπραξη του Γιάννη Σαββιδάκη με τη Vicky Bee Band μέχρι την εμφάνιση του Johnny Vavouras & The Cadillacs
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.