Μουσικη

The Brainwash Squad

Μια δυνατή πλύση εγκεφάλου μετά μουσικής

3051-8137.jpg
Γιάννα Σαββούρα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3446-21913.jpg

The Brainwash Squad λοιπόν. Δηλαδή Άγγελος Αϊβάζης (φωνητικά/ κιθάρα), Χρήστος Τσιάλας (κιθάρα), Πάρις Γιάνναρης (μπάσο) και Ντένης Παναγιωτίδης (drums). Αυτό που ξεκίνησε ως ακόμη ένα σχολικό σχήμα κατέληξε να ανοίγει τη συναυλία των  New Model Army στην Αθήνα το 2006. Όχι και άσχημα δηλαδή. Αλλά δεν έμειναν εκεί. Μαζί από το γυμνάσιο- με εξαίρεση τα drums που πέρασαν από διάφορα χέρια μέχρι να καταλήξουν σε αυτά του Ντένη (μεταξύ των οποίων και του Γιάννη Ράλλη των  No Profile ), οι Brainwash έχουν και άλλους λόγους να τους προσέξει κανείς.

Αν δεν τους έχεις ακούσει ζωντανά σε κάποιο stage της Αθήνας, σίγουρα τους έχεις δει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (δύο φορές μάλιστα) και φυσικά το 2007 με τους Locomondo. Τελευταίο επίτευγμα η κατάληψη της πρώτης θέσης στα MAD4BANDS τον Απρίλιο του 2009 και η συμμετοχή στα Mad  Video Music Awards εκείνου του καλοκαιριού.

Με δεδομένο ότι μεταξύ τους έχουν αρκετά διαφορετικά ακούσματα, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι και η μουσική τους χαρακτηρίζεται από την ίδια (ενδιαφέρουσα) ποικιλία. Χοροπηδηχτό punk-rock με μία δόση ska  ή αλλιώς μια μείξη από alternative tunes σε συνδιασμό με reggae vibes όπως αυτοκαθορίζονται.

Εξίσου ενδιαφέρον βέβαια είναι να τους παρακολουθήσεις on stage. Πολλή ενέργεια κυλάει από τη σκηνή και σε κάνει να θες να τραγουδήσεις, να χορέψεις, να κοπανηθείς και γενικότερα να ιδρώσεις.

Εν ολίγοις cool τύποι,αν θες να τους γνωρίσεις όμως αυτήν την περίοδο είναι πολύ απασχολημένοι γιατί ηχογραφούν το debut album τους με το πρώτο τους single να είναι ήδη έτοιμο!

The Brainwash Squad:http://www.myspace.com/brainwashathenshttp://www.facebook.com/pages/The-Brainwash-Squad/45425641593?ref=ts

(Οι Brainwash εμφανίστηκαν την Πέμπτη, 11/2 στο ΑΝ μαζί με τους Tziko + Lila, Blondie--g--d and The Pilots.Δείτε εδώ το video )

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ