Μουσικη

Τελικά ήρθε η άνοιξη. Με το καινούργιο τραγούδι της Lana Del Rey.

Ακούστε το υπέροχο, ρομαντικό, νέο κομμάτι με τίτλο «Love»

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lana Del Rey - Love

Μόλις εμφανίστηκε ο ήλιος μετά από έναν κρύο χειμώνα, ήρθε και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Lana Del Rey που το περίμεναν εδώ και πολλούς μήνες οι φανς, σε όλο τον κόσμο.

Στους φανς άλλωστε είναι αφιερωμένο και το νέο της άλμπουμ, μετά το “Honeymoon” που είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2015. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone: "Τα πρώτα μου τέσσερα άλμπουμς ήταν φτιαγμένα για μένα, αυτό όμως είναι για τους θαυμαστές και για το πού ελπίζω ότι όλοι μας βαδίζουμε".

Το τραγούδι Love είναι μία όμορφη, αιθέρια μπαλάντα που μπερδεύει τον παλιό, κλασικό vintage ήχο με το σήμερα. Όπως λένε οι στίχοι: "Look at you kids with your vintage music / Coming through satellites while cruising / You're part of the past, but no, you're the future/ Signals crossing can get confusing." Και το σημείο που χαρακτηρίζει το κομμάτι και θα το κάνει επιτυχία: "It's enough just to make you feel crazy, crazy, crazy sometimes."

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, ούτε και ο τίτλος του. Tο βίντεο κλιπ για το 'Love' είναι σε σκηνοθεσία του Rich Lee.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ