- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια κι ερμηνεύτρια της τεράστιας επιτυχίας της δεκαετίας του ’80 «Lambada», Λοάλουα Μπράις Βιέιρα εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της στην Σακερέμα, στις ακτές του Ρίο ντε Τζανέιρο.
«Ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα είναι νεκρή» ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικός της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η σορός της 63χρονης τραγουδίστριας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της, σε κοντινή απόσταση από την οικία της, τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Η παρουσία δύο ένοπλων ανδρών επισημάνθηκε κοντά στην οικία της τραγουδίστριας τη νύχτα, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, που επικαλέστηκε «προκαταρκτικά στοιχεία» της χωροφυλακής.
Η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της νύχτας προκειμένου να παρέμβει σε μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην οικία της τραγουδίστριας.
Σύντομα υπήρξε ένα δεύτερο τηλεφώνημα βάσει του οποίου σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της τραγουδίστριας, ένα όχημα είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Στο εσωτερικό του οχήματος ιδιοκτησίας της ερμηνεύτριας εντοπίστηκε η σορός της.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Το «Long Long Road» θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μπίλι Στρινγκς και Σέριλ Κρόου
Ένα πρότζεκτ που ταξιδεύει σε σχολεία της Ελλάδας, μυώντας τους μαθητές γυμνασίων στον κόσμο της όπερας
Ο 30χρονος ράπερ σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το πανάκριβο κόσμημα με νέους μηχανισμούς στήριξης
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Η viral «τραγουδο-ηθοποιός» μιλάει για τη διαδρομή της, τη σχέση της με τη μουσική και τις λέξεις αλλά και για τα «Πυροτεχνήματα»
Η μεγάλη γιορτή της μουσικής ξεκινά στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 3 Απριλίου
Ο σολίστας Κίριλ Γκερσταϊν συμπράττει με την Chamber Orchestra of Europe σε δυο μοναδικές συναυλίες
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.