- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η επιστροφή του fusion σαμάνου. Ο Gonjasufi επιστρέφει 9 μήνες μετά στην πόλη, για να κερδίσει τις εντυπώσεις που έχασε τον περασμένο Σεπτέμβρη με live μπάντα 5 μουσικών για να υποστηρίξουν το Ανατολή-συναντά-Δύση χαρμάνι του. Σαν να λέμε Πίνα Μπά(φ)ους… (Bios, Παρ. 6/5, €18, € 15 προπώληση).
Τσίκι Κίκι. Ο Φινλανδός ήταν πρωταγωνιστής του electro house, που ήταν κάπως της μόδας στα μισά των 00s, τώρα αναπαύεται στην Bpitch Control κι έρχεται ξανά στην Αθήνα για να βρει τον ομόσταβλό του Mr. Statik (Six Dogs, Παρ. 6/5, free).
Δύο καπνισμένες κάννες. Μια δική μας, του Blend, και μία του Barry Anshworth, ιδρυτή των Dub Pistols και μορφή της λονδρέζικης ηλεκτρονικής dub σκηνής, που θα φέρει τους δίσκους του για dj set (Bios, Παρ. 6/5, free).
Baby Guru & Mary’s Flower Superhead. Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Σάββατο και Κυριακή στην Αβραμιώτου αντίστοιχα. Θα υπάρχουν και παράλληλες δράσεις, το Σάβ. Καλλιτεχνικό barbeque διά χειρός Δαγριτζίκου και την Κυριακή «Swap Not Shop» έστω και χωρίς Σ.Ο.Κ. (Six Dogs, Σάβ. 7/5 και Κυρ. 8/5, free).
Στα υπόλοιπα: Το Σάβ. στο Οξυγόνο Live (αρχές Συγγρού – x City Groove) δεκαπέντε μέρες πριν ο Morrisey κλείσει τα 52, το «Population» αφιερώνει τη βραδιά στους Smiths με προβολές, γλαδιόλες και μουσικές από Dear Quentin, Μαντά, Μίχο, Βαλλάτο και τον υπογράφοντας (€ 5)
*** Στο Yoga Bala το Σάβ. οι GPO περνάνε από τους τοίχους στα dexx και κάνουν πάρτι vol.2
*** Στο ΤΩΡΑ! Κ44, επίσης η Μαίρη Τσώνη (Mary & The Boy) παρεμβαίνει φωνητικά πάνω στο set του Leon Segka και οι Lilis Bros ακολουθούν (free)
*** Τα «Get Down» πάρτι του dj Noiz μπαίνουν στη 13η τους σεζόν. Φέτος, στο d-bar, στο «άλλο Γκάζι» – αριστερά από τις γραμμές του τρένου, μακριά από την πλατεία. Κάθε Παρ. free
*** Και δύο openings, το Shisha summer ανοίγει σήμερα τον καλοκαιρινό open space χώρο του στο ΣΕΦ και το Banana Moon ξεκινά αύριο στον πεζόδρομο της Αρδηττού στο Μετς….
(Περισσότερα πάρτι στην agenda του athensvoice.gr)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.