Μουσικη

Music Week 338

Το «πλοίο που όλο φτάνει» από την Ξεσσαλονίκη πιάνει Πειραιά. Μαζί µε τη µουσική παρέα των B-Movies ο «Βασιλιάς της σκόνης»...

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 338
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Baby Guru
Baby Guru

ΠΕΜΠΤΗ 17

● ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ DOORS Aπό την tribute band των Peace Frog και τον Tony Fernandez σε χρέη Morrison. ΠΑΛΛΑΣ. Και στις 18-19/3.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18

● PARADISE LOST

Μetal µε goth άποψη µε υλικό από το “Draconian Times”. Ξεκίνηµα από Scar of the Sun (18/3) και Sorrowful  Angels (19/3). FUZZ. Kαι στις 19/3.

● BABY GURU RELEASE PARTY

Πρώτη παρουσίαση του ντεµπούτο άλµπουµ τους που κυκλοφορεί από την Inner Ear µε αναφορές στο post-punk και την electrop. Θα έχει και βινύλια. ΒΙΟS.

● CYANNA

Με ξεκίνηµα από τους πρωτοεµφανιζόµενους Bleeze ολοκληρώνουν την περιοδεία τους σε ένα δίωρο σετ µε κοµµάτια από το νέο άλµπουµ “End Is Near” αλλά και προηγούµενες κυκλοφορίες τους σε ηλεκτρικές και ακουστικές εκτελέσεις. Την ίδια µέρα τα κοµµάτια τους “Miles & Miles” και “I Know You Well” θα διατίθενται free στο cyanna.gr. ΚΟΟ-ΚΟΟ.

● LUZ CASAL

Μπολερό, πάθος και ψηλά τακούνια. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Και στις 19/3.

● ΦΩΤΕΙΝΗ ∆ΑΡΡΑ

Πρώτη φορά στην τζαζ σκηνή του Μετς µε εξαµελές σχήµα σε ένα αφιέρωµα στην «τζαζ πλευρά του φεγγαριού». HALF NOTE. Ως τις 24/3.

● ΝΤΟΥΟ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥ

Oι Adrian Brendel (βιολοντσέλο) και Χαρά Ιακωβίδου (πιάνο) σε έργα Μπετόβεν, Σοστακόβιτς και Ντεµπισί. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

● ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΙΑ∆ΗΣ

Νεαρός τραγουδιστής µετά τη διάκριση της πρώτης θέσης σε παγκόσµιο διαγωνισµό µε διαδικτυακές ψήφους µε µια διασκευή τραγουδιού της Celine Dion σε live performance. TEATRO PICCOLO.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19

● Η ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων ο Γιάννης Βακαρέλης συµπράττει µε τρεις νέους διακεκριµένους σολίστ που έρχονται από το εξωτερικό για τη συγκεκριµένη εµφάνιση. Eίναι οι Κωνσταντίνος Βαλιανάτος (πιάνο), Αρετή Ζούλα (βιολί), Λουκία Λουλάκη (βιολοντσέλο). ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

● PHOENIX CATSCRATCH

Στον τρίτο όροφο της Πρωτογένους 8 στου Ψυρρή µε goth και coldwave εµµονές που θερίζουν. NO CENTRAL.

 

∆ΕΥΤΕΡΑ 21

ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙΚΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Με τον κορυφαίο αρχιµουσικό Αντόνιο Παπάνο και σολίστ τον Μπόρις Μπερεζόφσκι στο πιάνο σε έργα Βέρντι, Λιστ και Μάλερ. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Και 22/3.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 23

PENNY & THE SWINGIN’ CATS

Σκίζει κάθε Τετάρτη και συνεχίζει να σουινγκάρει µε άποψη. BELAFONTE.

Μη χάσεις

Παύλος Παυλίδης & B-Movies

Το «πλοίο που όλο φτάνει» από την Ξεσσαλονίκη πιάνει Πειραιά. Μαζί µε τη µουσική παρέα των B-Movies ο «Βασιλιάς της σκόνης» επιλέγει τραγούδια από την περίοδό του µε τα Σπαθιά και από το σύνολο της προσωπικής του δισκογραφίας για πόλεις της ασφάλτου και κοραλλένιους βυθούς.

PASSPORT, Καραΐσκου 119, πλατεία Κοραή, 210 429.640. Έναρξη 22.00. Είσοδος € 15 µε ποτό (όρθιοι, bar) € 25 µε ποτό (τραπέζι). Στις 18 & 19/3.

(Φωτογραφία: ΒΑΒΥ GURU “dream baby dream”)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ