- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Mετά το sold out του διήμερου εμφανίσεων στις 17&18/1 στο Gagarin προγραμματίζεται άλλη μια συναυλία για το επταμελές αθηναϊκό σχήμα που ανακατεύει το μουσικό κόσμο με reggae, ska και latin. Δες τι είπαν στην ΑΤΗΕΝS VOICE.
Πόσο λόκο είναι ο μόντο σας; Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά επί του θέματος... Μια ματιά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ό,τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή αποδεικνύει του ονόματος το αληθές. Παρ’ όλα αυτά, ελπίζουμε να υπάρχει παράλληλα και η καλώς εννοούμενη τρέλα, αυτή που σε ωθεί να κάνεις μεγάλα πράγματα και ουσιώδη, ενάντια στα αρνητικά προγνωστικά.
Πώς ήταν οι εμφανίσεις στο Gagagin; Ήταν πραγματικά κάτι το υπέροχο γιά εμάς. Μετά από 4 μήνες μακριά από τους συναυλιακούς χώρους, κάναμε αυτές τις 2 ζωντανές εμφανίσεις μέσα σ’ ένα γεμάτο Gagarin και «ήρθαμε στα ίσια μας», που λένε.
Μπορεί κανείς ακόμη να χορεύει εν μέσω κρίσης; Μάλλον εν καιρώ κρίσης επιβάλλεται να χορεύεις. Όπως λέει και το σοφό λαϊκό ρητό «η φτώχια θέλει καλοπέραση», ή όπως έχει πει και ο Bob Marley “forget your troubles and dance”.
Tι έμεινε από τις 12 μέρες στην Jamaica; Κατ’ αρχάς ένας δίσκος που είμαστε περίφανοι γι’ αυτόν, αλλά και μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες για εμάς σαν συγκρότημα αλλά και σαν ανθρώπους.
Πού κυκλοφορούν οι Locomondo στην πόλη; Όπου κυκλοφορύν και οι υπόλοιποι loco σ’ αυτή την πόλη.
Τελικά «αφρό» υπάρχουν; Το «αφρό» τείνει να γίνει το παγκόσμιο νόμισμα.
Tι άλλο θέλετε να πείτε; Κάτι το οποίο συχνά-πυκνά το αναφέρουμε στις συνεντεύξεις μας και όσο περνάει ο καιρός τόσο και περισσότερο το πιστεύουμε: «Το μέλλον είναι αβέβαιο, άρα λαμπρό».
Info GAGARIN, Λιοσίων 205, έναρξη 21.00. Είσοδος € 12. Ταμείο € 15. Προπώληση: Τicketpro και tickethouse.gr. Στις 10/2.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι fans ζητούν εδώ και χρόνια από το συγκρότημα να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια
Ο τραγουδιστής υπερασπίζεται τις υψηλές τιμές των premium θέσεων
Σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη
Ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα σκηνικό που ζυγίζει περισσότερα από 200 κιλά και μια metal συναυλία που θέλουν να θυμόμαστε
Ο Μάνος Χατζιδάκις γεννήθηκε πριν από ακριβώς 101 χρόνια, στις 23 Οκτωβρίου του 1925
Η Apple Corps αναλαμβάνει το έργο-μαμούθ και σχεδιάζει μια μοναδική εμπειρία αφιερωμένη στο συγκρότημα
Οι εξομολογήσεις του στην ATHENS VOICE και η πολύπλευρη διαδρομή του σε ένα μεγάλο αφιέρωμα
Η ανάρτησή της στο Instagram
Λίγο πριν τη ζωντανή παρουσίαση στο Gazarte Roof Stage, η τραγουδοποιός μάς καλεί να ξανασκεφτούμε τη χαρά τού να αφήνεσαι στη μουσική
Πρεμιέρα στο BBC Radio - Θα περιλαμβάνεται στη deluxe έκδοση του άλμπουμ «Foreign Tongues»
Γένη και γενιές της ψαλτικής τέχνης σήμερα - Από τις 21 έως και τις 24 Οκτωβρίου 2026
Με περισσότερες από πέντε δεκαετίες ιστορίας, οι metal gods επιστρέφουν για μια ακόμα συναυλία στη χώρα μας
Mε αφορμή το Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι
Ο σκηνοθέτης Τζον Γουίλσον καταγράφει τις εμφανίσεις του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη
Ο θρυλικός τραγουδιστής δηλώνει σε εξαιρετική φόρμα και ετοιμάζεται για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του
Ο συνθέτης μας καλεί να ξανασκεφτούμε τι σημαίνει «σύγχρονο» στη μουσική και την τέχνη
Από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου 2026, η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής φιλοξενεί 18 συναυλίες με έργα σημαντικών δημιουργών, νέες αναθέσεις και πρώτες εκτελέσεις
Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία ενός μνημειώδους έργου του ελληνικού πολιτισμού
Ένα ταξίδι από τον έρωτα έως το χωρισμό, μέσα από τα τραγούδια του νέου του άλμπουμ αλλά και προηγούμενων τραγουδιών του και απρόσμενων διασκευών.
Το «High Noon» καταφθάνει με σημαντικές συνεργασίες και φόρο τιμής στον Κλεμ Μπερκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.