- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τομ Χόλαντ για τον Ματ Ντέιμον: Ένας πραγματικός ηγέτης στα γυρίσματα της Οδύσσειας του Νόλαν
«Μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για απόλυτο αριστούργημα», δήλωσε ο 29χρονος σταρ
Στην κινηματογραφική μεταφορά του έπους, ο Τομ Χόλαντ υποδύεται τον Τηλέμαχο, με τον Ντέιμον να κρατά τον κεντρικό ρόλο του Οδυσσέα
O δημοφιλής σταρ Τομ Χόλαντ σε νέα συνέντευξή του στο GQ, μίλησε για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, εστιάζοντας στη στενή του σχέση με τον Ματ Ντέιμον.
Στην κινηματογραφική μεταφορά του έπους, ο Τομ Χόλαντ υποδύεται τον Τηλέμαχο, με τον Ντέιμον να κρατά τον κεντρικό ρόλο, του Οδυσσέα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί και αυτό για το οποίο είμαι πραγματικά ευγνώμων με τον Ματ είναι, ότι αποδείχθηκε ακριβώς όπως ήλπιζα να είναι» δήλωσε ο Χόλαντ.
Όταν ρωτήθηκε αν δέχτηκε «πατρικές συμβουλές» από τον έμπειρο συμπρωταγωνιστή του, είπε: «Ήταν ηγέτης. Αυτή ήταν μια πολύ απαιτητική ταινία και κανείς δεν δούλεψε πιο σκληρά από τον Ματ... ερχόταν πάντα στο σετ με χαμόγελο, ήταν ευγενικός και απίστευτα δοτικός με το συνεργείο. Έδωσε τον τόνο σε όλους μας για το πώς έπρεπε να δουλέψουμε συλλογικά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Παρά το γεγονός ότι ο Χόλαντ επέλεξε να κρατήσει ορισμένα «λόγια σοφίας» του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού για τον εαυτό του, τόνισε πως «έμαθα πολλά από αυτόν απλά και μόνο παρακολουθώντας από τα παρασκήνια και βλέποντας τον θρύλο που λέγεται Ματ Ντέιμον να δουλεύει».
Σύμφωνα με το People, η ταινία διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ αστέρων, στο οποίο περιλαμβάνονται οι Αν Χάθαγουεϊ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ζεντάγια, Λουπίτα Νιόνγκο, Τζον Μπέρνθαλ, Μία Γκοθ Σαρλίζ Θερόν και Έλιοτ Πέιτζ μεταξύ άλλων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για ένα απόλυτο αριστούργημα, και βγάζω τον εαυτό μου έξω από αυτή την εξίσωση», παραδέχτηκε ο διάσημος πρωταγωνιστής και συμπλήρωσε: «Η ταινία του Κρις Νόλαν είναι φανταστική. Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω δει στο παρελθόν. Βλέποντας το φιλμ, έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται κάτι που είχα χρόνια να σκεφτώ για ταινία:'Πώς το έκανε αυτό;'».
Η «Οδύσσεια» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου μόλις δύο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία της τέταρτης ταινίας Spider-Man του Χόλαντ, με τίτλο «Brand New Day», η οποία κυκλοφορεί στις 31 Ιουλίου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακοινώθηκαν οι προεγκρίσεις και εγκρίσεις για το πρόγραμμα «Πρώτη Ταινία»
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο αγαπημένο του θέμα με τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Disclosure Day»
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου
Ο σκηνοθέτης του Justice League φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία του Τζον Κάρπεντερ
Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ως παραγωγός του Χόλιγουντ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.