- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Michael: Το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Μάικλ Τζάκσον σπάει ρεκόρ προβολών
Πάνω από 116 εκατομμύρια views παγκοσμίως σε 24 ώρες - Κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2026
Michael: Το πρώτο τρέιλερ της βιογραφίας του Μάικλ Τζάκσον συγκέντρωσε 116,2 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως σε 24 ώρες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ
Το πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας Michael, αφιερωμένης στον Μάικλ Τζάκσον, έγινε το τρέιλερ με τις περισσότερες θεάσεις μουσικού biopic όλων των εποχών.
Η ταινία, με τίτλο Michael, θα έχει πρωταγωνιστή τον ανιψιό του Μάικλ Τζάκσον, Τζαφάρ Τζάκσον, στον ρόλο του διάσημου τραγουδιστή, ενώ ο υποψήφιος για Όσκαρ Κόλμαν Ντομίνγκο θα υποδυθεί τον πατέρα του, Τζο Τζάκσον. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 24 Απριλίου 2026.
Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε στις 6 Νοεμβρίου, σημείωσε 116,2 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως μέσα σε 24 ώρες, καθιστώντας το όχι μόνο το πιο δημοφιλές τρέιλερ μουσικού biopic στην ιστορία, αλλά και το πιο επιτυχημένο trailer στην ιστορία της Lionsgate.
Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Μάιλς Τέλερ (ως ο δικηγόρος Τζον Μπράνκα), Κατ Γκράαμ (ως Νταϊάνα Ρος), Νία Λονγκ (ως Κάθριν Τζάκσον), Λόρα Χάριερ (ως Σουζάν ντε Πας), Κέντρικ Σάμπσον (ως Κουίνσι Τζόουνς) και ο Τζουλιάνο Κρουέ Βάλντι (ως νεαρός Μάικλ).
Παρότι υπάρχουν φήμες ότι η ταινία μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη, κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Ο πρόεδρος της Lionsgate, Άνταμ Φόγκελσον, ανέφερε ότι «η δημιουργική ομάδα εργάζεται εντατικά ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε περισσότερη ιστορία του Μάικλ σύντομα μετά την πρώτη ταινία».
Ωστόσο, το φιλμ έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, Νταν Ριντ, που είχε παρουσιάσει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Τζάκσον, επέκρινε το νέο biopic, λέγοντας πως «θα εξυμνήσει έναν άνθρωπο που κακοποίησε παιδιά».
Αντιθέτως, ο Κόλμαν Ντομίνγκο υπερασπίστηκε την ταινία, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι έχουν μια ιστορία να πουν» και ότι το φιλμ θα αποτυπώσει «τον πολύπλοκο άνθρωπο πίσω από τον μύθο».
(Με πληροφορίες ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.