- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Οι πρώτες φωτογραφίες με την Κέιτ Μπλάνσετ στην Μεσσηνία για τα γυρίσματα του «Sweetsick»
Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας
Οι πρώτες φωτογραφίες με την Κέιτ Μπλάνσετ στην Μεσσηνία για τα γυρίσματα του «Sweetsick» - Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας
Ξεκίνησαν από την Τρίτη 4 Νοεμβρίου τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Sweetsick» με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ, τα οποία θα διαρκέσουν έως τις 9 του μήνα, με φόντο τα μαγευτικά χωριά της Μάνης — Καρδαμύλη, Τραχήλα, Πετροβούνι και Άγιο Δημήτριο.
Πρωταγωνίστρια είναι η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία ενσαρκώνει την Άλεξις, μια γυναίκα με την ικανότητα να «διαβάζει» τις πιο κρυφές ανάγκες των ανθρώπων γύρω της — ένα χάρισμα που συχνά τη φέρνει αντιμέτωπη με το ίδιο της το παρελθόν.
Η ιστορία ακολουθεί το ταξίδι επιστροφής της στον τόπο όπου γεννήθηκε, σε μια πορεία συμφιλίωσης και αυτογνωσίας μέσα στο τοπίο της Μάνης. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν ο Σπάικ Φερν, η Τζούλια Γουέστκοτ-Χάτον, η ανερχόμενη Τίλι Γουόκερ, καθώς και η σπουδαία Βανέσα Ρεντγκρέιβ, επίσης βραβευμένη με Όσκαρ.
Σε φωτογραφίες της ΕΡΤ, η Μπλάνσετ διακρίνεται χαλαρή και απλή, ντυμένη με τζιν και μακριά ζακέτα, ενώ κινείται ανάμεσα στο πράσινο των μεσσηνιακών τοπίων. Η ταινία «Sweetsick» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2026.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.