- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
The Life of Chuck: Ο ασυνήθιστος ήρωας του Στίβεν Κινγκ ζωντανεύει
Πότε θα κάνει πρεμιέρα
The Life of Chuck: Ο ασυνήθιστος ήρωας του Στίβεν Κινγκ ζωντανεύει - Πότε θα κάνει πρεμιέρα
Το φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Life of Chuck», με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Χίντλστον. Η ταινία, που βασίζεται στο ομότιτλο έργο του Στίβεν Κινγκ (2020), είχε ήδη κάνει αίσθηση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2024, όπου απέσπασε το Βραβείο Κοινού, την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης, παρά το γεγονός ότι τότε δεν είχε εξασφαλίσει διανομή. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αμερικανός Μάικ Φλάναγκαν, γνωστός για τις επιτυχημένες μεταφορές έργων τρόμου στη μεγάλη και μικρή οθόνη.
Η υπόθεση εστιάζει στη ζωή του λογιστή Τσαρλς «Τσακ» Κραντζ, η οποία παρουσιάζεται μέσα από τρία κεφάλαια με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Το φιλμ σκιαγραφεί τη διαδρομή ενός φαινομενικά συνηθισμένου ανθρώπου, με φόντο έναν κόσμο που μοιάζει να καταρρέει, και επιχειρεί να φωτίσει πτυχές όπως η δύναμη της αγάπης, η απώλεια αλλά και οι υπαρξιακές αγωνίες που όλοι βιώνουμε. Σε αντίθεση με τα περισσότερα έργα του Κινγκ, το συγκεκριμένο αφήγημα εστιάζει περισσότερο στη χαρά και στην αποδοχή της ανθρώπινης θνητότητας, παρά στον τρόμο και στο μυστήριο που τον έχουν καθιερώσει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πλάι στον Χίντλστον εμφανίζονται οι Νικ Όφερμαν –ο οποίος λειτουργεί και ως αφηγητής–, Αναλίζ Μπάσο, Μία Σάρα, Καρλ Λάμπλι και Μάθιου Λίλαρντ, συνθέτοντας ένα πολυεπίπεδο καστ. Η ταινία, που χαρακτηρίζεται ως μια «γιορτή για τη ζωή» με έντονα συναισθηματική φόρτιση, αναμένεται να προσφέρει μια διαφορετική κινηματογραφική εμπειρία για τους φίλους του Στίβεν Κινγκ και όχι μόνο. Η πρεμιέρα της έχει οριστεί για τις 6 Ιουνίου, όταν και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες διεθνώς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.