- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρώτη εικόνα του Νικ Φροστ στο ρόλο του Χάγκριντ: Οι αντιδράσεις του κοινού
Οι θεατές δηλώνουν απογοητευμένοι από τη νέα εμφάνιση του χαρακτήρα
Πρώτη εικόνα του Νικ Φροστ στο ρόλο του Χάγκριντ: Οι αντιδράσεις του κοινού - Οι θεατές δηλώνουν απογοητευμένοι από τη νέα εμφάνιση του χαρακτήρα.
Λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη του Νικ Φροστ στον ρόλο του Ρούμπεους Χάγκριντ, οι απανταχού λάτρεις του Χάρι Πότερ εκφράζουν την έντονη απογοήτευσή τους.
Σύμφωνα με τα σχόλια του κοινού, η νέα εμφάνιση του Χάγκριντ (τον οποίο ενσαρκώνει εδώ ο κορυφαίος Βρετανός κωμικός Νικ Φροστ) μοιάζει «φτηνή» και «αποκριάτικη»: Οι fans του Χαρι Πότερ δε δίστασαν να συγκρίνουν την εμφάνιση του Νικ Φροστ με αυτή του αξέχαστου Ρόμπι Κολτρέιν, ο οποίος ενσάρκωσε τον ίδιο χαρακτήρα στον κινηματογράφο από το 2001 μέχρι και το 2011.
«Λατρεύω τον Νικ Φροστ, αλλά κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον πραγματικό Χάγκριντ» δήλωσε ένας χρήστης της ιστοσελίδας X, με άλλους χρήστες να δηλώνουν πως «η γενειάδα του είναι τόσο τέλεια, που μοιάζει σαν να βγήκε από το Next Top Model».
Άλλοι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν την ποιότητα της στολής: Ένας θεατής στο Instagram δήλωσε πως λατρέυει τον Νικ Φροστ, αλλά «η γενειάδα και η παρούκα δείχνουν κάπως αφύσικες. Οι μακιγιέρ πρέπει να δουλέψουν λίγο παραπάνω. Είναι σαν ερασιτεχνικό cosplay».
Φυσικά δεν έλειψαν και τα θετικά σχόλια, με τον δημοφιλή σκηνοθέτη και συχνό συνεργάτη του Φροστ, Έντγκαρ Ράιτ, να δηλώνει στο Instagram πως ο νέος Χάγκριντ είναι εξαιρετικά ελκυστικός. Ο κορυφαίος δημιουργός πρόσθεσε επίσης το χιουμοριστικό hashtag #shagrid.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Φυσικά δεν έλειψαν και οι ρατσιστικές επιθέσεις, με μεγάλο κομμάτι του comment section να κατακλύζεται από άσχετα μυνήματα που «απαιτούν» την απόλυση του Πάπα Εσιέντου, του αφρικανικής καταγωγής ηθοποιού που αναμένεται να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Σέβερους Σνέιπ.
Με τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς «Χάρι Πότερ» να έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο ημέρες, το HBO Max συνεχίζει να προσφέρει στους fans μερικές κλεφτές ματιές στα παρασκήνια του πολυαναμενόμενου πρότζεκτ, μεταξύ των οποίων και η πρώτη εικόνα του νεαρού Ντόμινικ ΜακΛάφλιν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στη σειρά αναμένεται επίσης να εμφανιστούν οι Αραμπέλα Στάντον, Άλιστερ Στάουτ, Τζον Λίθγκοου και Τζάνετ ΜακΤίερ στους ρόλους των Ερμιόνη Γκρέηντζερ, Ρον Γουίζλι, Άλμπους Ντάμπλντορ και Μινέρβα Μακ Γκόναγκαλ αντίστοιχα. Ρόλο δημιουργού στη σειρά έχει αναλάβει η Φραντσέσκα Γκάρντινερ, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων πρόκειται να υπογράψει ο Μάρκ Μάιλοντ (Succession, The Menu).
Ο Νικ Φροστ αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους κωμικούς του σύγχρονου βρετανικού σινεμά, έχοντας συμμετάσχει στις ταινίες «Hot Fuzz» (2008), «The World's End» (2013), «Paul» (2011) και «Shaun of the Dead» (2004), στις οποίες συμπρωταγωνίστησε με τον μακροχρόνιο φίλο και συνεργάτη του, Σάιμον Πεγκ (Mission Impossible: Dead Reckoning Part One).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ταινία λειτουργεί ως ένα επίκαιρο σχόλιο για την κινηματογραφική αίθουσα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα» όπως λένε οι δημιουργοί της, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ και Γιάννης Χλεμπάκος
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μας διηγήθηκε τις απίθανες ιστορίες από τον κόσμο των σταρ
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Σίλβιο Σολντίνι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Στο τραπέζι του λύκου» της Ροσέλα Ποστορίνο
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.