- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θα υπάρξει ταινία «Superman 2»; Ο Τζέιμς Γκαν απαντά
Ο σκηνοθέτης του «Superman» ρίχνει φως στο μέλλον του franchise
Η νέα ταινία Superman απέσπασε πάνω από 217 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office
Η νέα περιπέτεια του Superman κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους όλου του κόσμου μόλις πριν από μερικές ημέρες και ήδη αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιτυχία - αποσπώντας πάνω από 217 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.
Στα πλαίσια της εμπορικής επιτυχίας του πολυδιαφημισμένου φιλμ, αλλά και των θετικών αντιδράσεων από μεγάλο μέρος του κοινού, οι fans του Superman έχουν ήδη αρχίσει να αναρωτιούνται πότε θα λάβει χώρα η επόμενη κινηματογραφική περιπέτεια του Κλαρκ Κεντ.
Και παρόλο που τα μεγάλα κεφάλια της DC Studios έχουν ήδη ανακοινώσει πολυάριθμα projects για τα επόμενα 10 χρόνια (συμπεριλαμβανομένων και των ταινιών «Supergirl» και «Clayface»), δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη περιπέτεια του Superman.
Βάζοντας λάδι στην φωτιά των φημολογιών, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζέιμς Γκαν, δίνει τώρα τις πρώτες πληροφορίες για το μέλλον του χαρακτήρα, απαντώντας στην σχετική ερώτηση ενός θαυμαστή: Μιλώντας στην πλατφόρμα Threads, ο Γκαν απάντησε σε έναν χρήστη που αναρωτήθηκε πότε θα κυκλοφορήσει το «Superman 2» λέγοντας «Ποιός είναι ο ορισμός του Superman 2;» - υπονοώντας έτσι πως η επόμενη εμφάνιση του δημοφιλούς υπερήρωα δε θα πάρει τη μορφή ενός παραδοσιακού σίκουελ, αλλά θα γίνει στα πλαίσια κάποιας ταινίας-crossover.
Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, ο Γκαν είχε δηλώσει πως «η συνέχεια της ιστορίας θα είναι κάπως διαφορετική από ό,τι περιμένετε». Συνεπώς οι fans έχουν ήδη αρχίζει να εικάζουν πως ο Κλαρκ Κέντ πρόκειται να εμφανιστεί σύντομα σε μία ταινία «Batman & Superman» ή ίσως στα πλαίσια μίας ταινίας «Justice League».
Το πολυδιαφημισμένο «Superman» του Τζέιμς Γκαν αποτελεί την πρώτη ταινία του νεοσύστατου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, παρουσιάζοντας στο κοινό πολυάριθμους νέους χαρακτήρες όπως ο Green Lantern, η Hawkgirl και η Supergirl. Η επόμενη ταινία του νεοσύστατου DC Universe είναι το «Supergirl» του Γκρεκ Τζιλέσπι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2026.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.