Η ζωή του σαν σκηνή – τώρα στη «Τζένη Τζένη» του Νίκου Καραθάνου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μια αναμέτρηση με την κλασική ταινία της Φίνος Φιλμ
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Οικονομίδης - Σπασμένη φλέβα: Οι πρώτες εικόνες από τη νέα του ταινία
Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου
Μετά την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την 6η του ταινία, τη «Σπασμένη Φλέβα», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου.
Το πρώτο teaser καθώς και οι νέες φωτογραφίες από την ταινία αποτυπώνουν το σύμπαν του έργου και δίνουν μια μικρή γεύση για το τι έχει το κοινό να περιμένει από τη «Σπασμένη Φλέβα».
«Σπασμένη φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη: Η σύνοψη της ταινίας
Ο Θωμάς Αλεξόπουλος, ένας μεσήλικας επιχειρηματίας, τα 'χει κάνει όλα μαντάρα! Όταν η κόντρα του με τον τοκογλύφο της περιοχής πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις, ο Αλεξόπουλος θα βγει στους δρόμους αναζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του για να σώσει το πολύτιμο σπίτι του είναι λίγος και η πίεση της κατάστασης ασφυκτική. Τα πάντα εναντίον του, δύσκολοι καιροί... Λίγο πριν τον γκρεμό, ένα απλό σχέδιο της τελευταίας στιγμής φαίνεται να είναι η μοναδική σωτήρια λύση στο φλέγον πρόβλημα του επιχειρηματία.
Η «Σπασμένη Φλέβα» είναι ένα σύγχρονο καθαρόαιμο αστικό δράμα, με τραγικούς ήρωες και μοιραίους χαρακτήρες, σε έναν κόσμο γκρίζο και ναρκοθετημένο.
Credits
Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης
Σενάριο: Γιάννης Οικονομίδης – Βαγγέλης Μουρίκης
Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Μπέττυ Αρβανίτη, Στάθης Σταμουλακάτος, Σοφία Κουνιά, Γιάννης Νιάρρος, Γιάννης Αναστασάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Κλέλια Ρένεση, Αναστασία Χατζηαθανασίου, Δημήτρης Καπετανάκος και Μαρία Καλλιμάνη
Μαζί τους οι: Βασίλης Κουκαλάνι, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Αργύρης Γκαγκάνης, Αλέκος Πάγκαλος, Γιώργος Κολλιόπουλος, Nectar De Leon, Σταύρος Μπένος, Δαυίδ Σταμούλος, Ελένη Μπούκλη
Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Καραντάνης. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κατσαΐτης. Μοντάζ: Γιάννης Χαλκιαδάκης G.F.E. Μουσική: Μπάμπης Παπαδόπουλος. Ήχος: Άρης Αναστασόπουλος. Σχεδιασμός Ήχου - Μιξάζ: Κώστας Φυλακτίδης. Σκηνικά: Σταμάτης Δεληγιάννης. Κοστούμια: Δέσποινα Χειμώνα. Μακιγιάζ-Κομμώσεις: Γιάννης Παμούκης. VFX Supervisor: Αντώνης Κοτζιάς | YAFKA. Τραγούδι τίτλων τέλους: ΛΕΞ / Kepler is Free. Παραγωγοί: Πάνος Παπαχατζής, Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος. Παραγωγός: Γιάννης Καραντάνης. Συμπαραγωγοί: Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, Δημήτρης Μάρης, Γιάννης Οικονομίδης. Executive Producers: Κωνσταντίνος Πολίτης, Γιάννης Ρήγος.
Μία παραγωγή των: Athens Productions A.E., Αργοναύτες Α.Ε., Faliro House S.A., Yannis Economides Films Ltd.
Σε συμπαραγωγή με: ΕΡΤ, Onassis Culture, Frontstage Entertainment, Custom Productions A.E.
Με την υποστήριξη των: Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Οπτικοακουστικών Μέσων και Δημιουργίας – Creative Greece, Υφυπουργείου Πολιτισμού Κύπρου (Σ.Ε.ΚΙΝ.)
Διανομή: Tanweer Alliances
Στις 27 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer
Δειτε περισσοτερα
Χωρίς αυστηρό πρόγραμμα αλλά με διάθεση για εξερεύνηση, μέσα από βόλτες και γεύσεις, αποκαλύπτεται η αυθεντική ψυχή ενός τόπου που αντιστέκεται στον χρόνο
Ο γνωστός ηθοποιός, αλλά και ο Μάριος Βουτσινάς που ανέλαβε το πρότζεκτ, μιλούν για το νέο boutique hotel στο νησί
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Ο διάσημος σεφ βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το εστιατόριό του "Jamie Oliver Kitchen" στο Golden Hall και η ATHENS VOICE μίλησε μαζί του
Το νέο κύμα φυγής των Ελλήνων μέσα από προσωπικές ιστορίες