- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
H Nτακότα Τζόνσον λέει ότι σπούδασε χωρίς υποστήριξη από τον διάσημο πατέρα της
Σε συνέντευξη που έδωσε στον συμπρωταγωνιστή της Πέδρο Πασκάλ
H Nτακότα Τζόνσον λέει ότι σπούδασε χωρίς υποστήριξη από τον διάσημο πατέρα της
Η Ντακότα Τζόνσον έδωσε συνέντευξη στον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Materialists», Πέδρο Πασκάλ, για το Elle UK και μίλησε για το γεγονός ότι ο πατέρας της, ο ηθοποιός Ντον Τζόνσον, σταμάτησε να της δίνει χρήματα όταν δεν κατάφερε να μπει στη στην σχολή Juilliard.
Η Τζόνσον δεν είχε εναλλακτικό σχέδιο για το πανεπιστήμιο, ούτε οι ρόλοι που κατάφερε να πάρει εκείνη την εποχή ήταν αρκετά σημαντικοί για να την εξασφαλίσουν οικονομικά.
«Δεν μπήκα και ο πατέρας μου με απομόνωσε επειδή δεν πήγα στο πανεπιστήμιο. Έτσι, άρχισα να πηγαίνω σε οντισιόν. Νομίζω ότι ήμουν 19 όταν έκανα το «The Social Network» και μετά μικρές δουλειές και άλλα τέτοια», είπε. «Για μερικά χρόνια ήταν δύσκολο να βγάλω λεφτά. Υπήρχαν μερικές φορές που πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και δεν είχα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό ή δεν μπορούσα να πληρώσω το νοίκι και έπρεπε να ζητήσω βοήθεια από τους γονείς μου».
Η αίτηση για την Julliard ήταν επίσης ένας εφιάλτης για την Τζόνσον, η οποία περιέγραψε στον Πασκάλ: «Αυτή η διαδικασία ήταν τόσο απαίσια και τρομακτική. Όταν σε δέχονται για οντισιόν, είναι μια διαδικασία δύο ημερών με χορωδίες. Υποτίθεται ότι θα σε καλέσουν για δεύτερη οντισιόν, αλλά εγώ δεν πήγα. Δεν πειράζει».
Η Τζόνσον και ο Πασκάλ πρωταγωνιστούν μαζί με τον Κρις Έβανς στην ταινία «Materialists», το νέο ρομαντικό δράμα της υποψήφιας για Όσκαρ Σελίν Σονγκ («Past Lives»). Η A24 θα κυκλοφορήσει την ταινία στις αίθουσες στις 13 Ιουνίου.
Η Ντακότα Τζόνσον υποδύεται τη Λούσι, μια φιλόδοξη και επιτυχημένη προξενήτρα στη Νέα Υόρκη, η οποία βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε δύο άντρες: τον πλούσιο και φαινομενικά τέλειο υποψήφιο (Πασκάλ), που η ίδια χαρακτηρίζει «μονόκερο, μια αδύνατη φαντασίωση», και τον ατελή πρώην της (Έβανς), έναν ηθοποιό-σερβιτόρο που συναντά ξανά τυχαία σε ένα από τα λαμπερά event της.
Πηγή: Variety
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γίνεται η πρώτη μαύρη ηθοποιός με δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδίας
Ο ηγέτης των Rolling Stones σε ένα ιδιαίτερα προκλητικό φιλμ που αρχικά έμεινε εκτός διανομής
Frankenstein, Γκράντε, Ερίβο και «Adolescence» κλέβουν την παράσταση
Ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός του Ανόρα τοποθετείται
Η 91χρονη θρυλική ηθοποιός μιλά για την επιδείνωση της όρασης και της μνήμης της
Προάγγελος των Όσκαρ τα βραβεία της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Λος Άντζελες
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Η πρωτότυπη ταινία διαφέρει σε κάποια στοιχεία από την Ειδική Έκδοση του 1997
Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός διαπραγματεύεται τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Στους κινηματογράφους 6 Μαρτίου 2026 - Πότε θα προβληθεί στο Netflix
Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε τη λίστα του - Το «Black Hawk Down» στην πρώτη θέση
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.