- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φεστιβάλ Καννών: Με live μπάντα και επίδειξη αεροσκαφών η παρουσία του Τομ Κρουζ και του «Mission Impossible»
Η ταινία με το budget των 400 εκατ. δολαρίων
Ο Τομ Κρουζ εντυπωσιάζει στις Κάννες στην πρεμιέρα της ταινίας «Mission: Impossible»
Ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών την Τετάρτη, υπό τους ήχους της ζωντανής ερμηνείας του θεματικού τραγουδιού της ταινίας «Mission: Impossible», καθώς οι διοργανωτές έβαλαν τα δυνατά τους για να γιορτάσουν την τελευταία εμφάνιση του σταρ των ταινιών δράσης στη σειρά.
Οι προσδοκίες ήταν υψηλές για την επιστροφή του Κρουζ στις Κάννες, τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της ταινίας «Top Gun: Maverick» με μια εντυπωσιακή επίδειξη αεροσκαφών. Ο Κρουζ φαινόταν να λέει «ουάου» και «μπράβο» στη μπάντα κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Tom Cruise and the "Mission: Impossible - The Final Reckoning" cast on the iconic #Cannes red carpet stairs. https://t.co/0v2ikCaEQA pic.twitter.com/Wm8C7o3zlX
— Variety (@Variety) May 14, 2025
Ο 62χρονος Κρουζ χαιρέτησε τους θαυμαστές που περίμεναν ώρες κάτω από τον ήλιο της γαλλικής Ριβιέρας, πριν ενωθεί με τους άλλους πρωταγωνιστές της ταινίας «Mission: Impossible - The Final Reckoning» για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.
A full band is playing the Mission: Impossible theme song as Tom Cruise walks The Final Reckoning red carpet at Cannes Film Festival.
— IGN (@IGN) May 14, 2025
(credit: @ezwrites) pic.twitter.com/06dIdyXKks
Ο Κρουζ επαναλαμβάνει τον ρόλο του πράκτορα Ethan Hunt για όγδοη φορά στην τελευταία ταινία της σειράς του σκηνοθέτη Christopher McQuarrie, που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Μαΐου.
Με προϋπολογισμό περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων, η νέα ταινία «Mission: Impossible» είναι μία από τις πολλές ταινίες με μεγάλα ονόματα που οι κινηματογραφικές εταιρείες ελπίζουν ότι θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν στον δρόμο της ανάκαμψης φέτος, πέντε χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας COVID-19.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια ανήλθαν συνολικά σε 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, 25% κάτω από τα προ πανδημικά επίπεδα των 11,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Χρυσός Αλέξανδρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.