- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λίλο και Στιτς: Δείτε το trailer για το live-action remake της Disney
Το πολυαγαπημένο φιλμ της Disney επιστρέφει σε live-action εκδοχή
Λίλο και Στιτς: Δείτε το trailer για το live-action remake της Disney - Το πολυαγαπημένο φιλμ της Disney επιστρέφει σε live-action εκδοχή
Η Disney συνεχίζει ακάθεκτη τα live-action remakes των κλασσικών κινουμένων σχεδίων της, και σειρά παίρνει αυτή τη φορά το πολυαγαπημένο «Lilo & Stitch» του 2002.
Η αγαπημένη ταινία του Κρίς Σάντερς και του Νταν ΝτεΜπλουά (How to Train Your Dragon) διηγείται την ιστορία ενός σκανδαλιάρη εξωγήινου, ο οποίος προσγειώνεται στη Γη και συνάπτει φιλία με ένα μοναχικό κοριτσάκι. Με ατμοσφαιρικό animation και πολλές αναφορές στην χαβανέζικη κουλτούρα, η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έμελλε να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς ταινέις της Disney για τη δεκατία του 2000.
Σήμερα, η Disney επιστρέφει στον κόσμο του Lilo & Stitch με ένα ολοζώντανο remake, το οποίο φέρνει τον Στίτς, την Λίλο, την Νάνι, και όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες στον αληθινό κόσμο.
Στο πρώτο πλήρες τρέιλερ του φιλμ, οι θεατές έχουν την ευκαιρία να δούν την νεαρή Μάγια Κεαλόχα στον ρόλο της Λίλο, την Σίντνεϊ Ελίζαμπεθ Άγκουντονγκ στον ρόλο της Νάνι, καθώς και τους Ζακ Γαλιφιανάκης και Μπίλι Μάγκνουσεν στους ρόλους των εξωγήινων Jumba και Pleekly αντίστοιχα, οι οποίο φαίνεται να έχουν εδώ ανθρώπινη μορφή.
Φυσικά, στο trailer έχουμε επίσης την ευκαιρία να δούμε και τον σκανδαλιάρη Stitch, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ψηφιακά γραφικά και προκαλεί κάθε είδους μπελάδες στις ανυποψίαστες γειτονιές της σύγχρονης Χαβάης.
Η ταινία φέρει την υπογραφή του Ντιν Φλέτσερ Καμπ, ο οποίος έκανε εντύπωση το 2021 με την πειραματική ταινία κινουμένων σχεδίων «Marcel the Shell With Shoes On», η οποία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Το «Lilo & Stitch» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο που μας έρχεται.
Δείτε παρακάτω το πρώτο trailer του φιλμ:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.