- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε νέο «Star Wars»
Η ταινία θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Σον Λέβι
Η άτιτλη ταινία βρίσκεται στα σκαριά από το 2022 και αποτελεί ένα μονάχα από τα δεκάδες πρότζεκτ στο σύμπαν του «Star Wars»
Η προσπάθεια της Disney να επαναφέρει το σύμπαν του «Star Wars» στη μεγάλη οθόνη συνεχίζεται, και αυτή τη φορά ένας δημοφιλέστατος καναδός σταρ είναι πρόθυμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Σύμφωνα με αναφορές του Hollywood Reporter, ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Barbie, La La Land), βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει σε μία νέα ταινία «Star Wars», η οποία θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Σον Λέβι (Deadpool & Wolverine, Night at the Museum). To σενάριο του φιλμ υπογράφει ο Τζόναθαν Τρόπερ (The Adam Project, This Is Where I Leave You), με τον Λέβι να αναλαμβάνει επίσης χρέη παραγωγού.
Η, προς το παρόν, άτιτλη ταινία βρίσκεται στα σκαριά από το 2022, και αποτελεί ένα μονάχα από τα δεκάδες πρότζεκτ που έχουν ανακοινωθεί τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του «Star Wars».
Μετά την κυκλοφορία της ταινίας «The Rise of Skywalker» το 2019, η Disney έχει δυσκολευτεί ιδιαιτέρως να επαναφέρει το διαστημικό σύμπαν του Τζορτζ Λούκας στο πανί, ανακοινώνοντας τακτικά πρότζεκτς από δημοφιλή ονόματα του χόρου (Τάικα Γουατίτι, Ράιαν Τζόνσον, Πάτι Τζένκινς, Κέβιν Φάιγκι, Ντειβιντ Μπένιοφ, Τζέιμς Μάνγκολντ κ.α), τα οποία εν τέλει ακυρώνονται ή αναβάλλονται επ' αόριστον.
Αυτή τη στιγμή, το επόμενο φιλμ της σειράς που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους είναι το «The Mandalorian & Grogu» του Τζον Φάβρο, το οποίο πρόκειται να προβληθεί τον Μάιο του 2026. Μία ταινία με πρωταγωνίστρια την Ντέιζι Ρίντλει (η οποία ενσάρκωσε την πρωταγωνίστρια Rey στις τελευταίες τρεις ταινίες της σειράς), βρίσκεται επίσης στα σκαριά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.