- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
O σκηνοθέτης του «Wicked» μιλάει για την βιογραφική ταινία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
«Η Μπρίτνεϊ θα ασχοληθεί ενεργά με την παραγωγή» δήλωσε ο σκηνοθέτης Τζον Μ. Τσου
O σκηνοθέτης του «Wicked» μιλάει για την βιογραφική ταινία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Η Μπρίτνεϊ θα ασχοληθεί ενεργά με την παραγωγή» δήλωσε ο σκηνοθέτης Τζον Μ. Τσου
Το «Wicked» αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα φιλμ του 2024 στο αμερικάνικο box-office, αποσπώντας πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Καθώς η ταινία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, ο σκηνοθέτης Τζον Μ. Τσου μιλάει τώρα για τα επόμενα πρότζεκτς που έχει στα σκαριά - μεταξύ των οποίων και την κινηματογραφική βιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς!
«Η ίδια η Μπρίτνεϊ θα ασχοληθεί ενεργά με την παραγωγή του φιλμ» δήλωσε ο 45χρονος δημιουργός μιλώντας στο Entertainment Tonight. «Το πρότζεκτ δεν έχει πάρει ακόμη μπροστά για τα καλά, αλλά η ίδια η Μπρίτνεϊ θα ασχοληθεί πολύ. Έχω πολλές ιδέες για την προσέγγισή μας, αλλά είναι νωρίς ακόμη» συμπληρώνει.
«Είμαι μεγάλος φαν της Μπρίτνεϊ από μικρός» είχε δηλώσει ο Τσου παλαιότερα στο Billboard. «Θέλω να διηγηθώ την ιστορία της με σεβασμό. Βρισκόμαστε ακόμα στη φάση της ανάπτυξης και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» συμπλήρωσε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης.
Η ταινία αναμένεται να είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία της Σπίαρς, η οποία φέρει τον τίτλο «The Woman Ιn Μe» και κυκλοφόρησε το 2023. Το πολυπληθές genre του μουσικού βιογραφικού συνεχίζει να ανθίζει, με τις κινηματογραφικές βιογραφίες του Μπομπ Ντίλαν και του Μάικλ Τζάκσον να αναμένονται σύντομα, ενώ το Χόλιγουντ πειραματίζεται με νέες, πιο εκκεντρικές ιδέες: Η βιογραφία του Φαρέλ Γουίλιαμς που κυκλοφόρησε το 2024 ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από Lego, ενώ το biopic του Ρόμπι Γουίλιαμς που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στους ελληνικούς κινηματογράφους έχει για πρωταγωνιστή έναν... ψηφιακό χιμπατζή!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σινεμά, ο Καποδίστριας και ο μύθος της ιστορικής αλήθειας
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.