- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Ινιαριτού
Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
Ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαριτού - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
Μία εντελώς απρόσμενη αλλά και ιδιαίτερα συναρπαστική κινηματογραφική συνεργασία αναμένεται να απολαύσουν οι απανταχού λάτρεις του σινεμά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Variety. Συγκεκριμένα, ένας από τους πιο δημοφιλείς και ακριβοθώρητους σταρ της αμερικάνικης βιομηχανίας, ο Τομ Κρουζ, πρόκειται να συνεργαστεί με έναν από τους πιο αναγνωρισμένους ωτέρ του σύγχρονου κινηματογράφου - τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαριτού. Η ταινία, η οποία αποτελεί συμπαραγωγή της Warner Bros και της Legendary, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα προσεχώς στη Μεγάλη Βρετανία - και αποτελεί το πρώτο αγγλόφωνο πρότζεκτ του σκηνοθέτη εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια.
Ο Ινιαριτού έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με το εμβληματικό «Amores Perros» - πριν μεταναστεύσει στο Χόλιγουντ και μας χαρίσει τα «21 Grams» (2003) και «Babel (2006). Ο Μεξικανός σκηνοθέτης επέστρεψε στην μητρική του γλώσσα με το πολυβραβευμένο «Biutiful» του 2010 και στη συνέχεια απέσπασε πολυάριθμα βραβεία Όσκαρ με τα «Birdman» (2014) και «The Revenant» (2015). Η τελευταία του ταινία είναι το ισπανόφωνο «Bardo» του 2022.
Ο Τομ Κρουζ από την άλλη αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αλλά και εκκεντρικούς σταρ του σύγχρονου Χόλιγουντ, έχοντας στο ενεργητικό του μία σειρά από κολοσσιαία κινηματογραφικά hits («Mission: Impossible», «Top Gun: Maverick»). Ο Κρουζ είναι περίφημος για τον δρακόντειο έλεγχο που ασκεί στα πρότζεκτς του και την προτίμησή του να συνεργάζεται μόνο με σκηνοθέτες που μοιράζονται το όραμά του. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα απρόσμενο το γεγονός πως πρόκειται να συνεργαστεί με έναν από τους πιο ιδιαίτερους και δημιουργικά ανεξάρτητους ωτέρ του σύγχρονου σινεμά.
Warner Bros. and Legendary Entertainment‘s Tom Cruise film, to be directed by Alejandro González Iñárritu, is due to start shooting in the U.K.
— Variety (@Variety) October 22, 2024
While the start date is yet to be confirmed, it could be as early as next month. https://t.co/eVQ2t85aEU
Πέρα από τον Κρουζ, το καστ συμπληρώνουν πολυάριθμα αξιοσέβαστα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων οι John Goodman (The Big Lebowski), Sandra Huller (Anatomy of a Fall) και Jesse Plemons (Kinds of Kindness).
Η συνεργασία των δύο δημιουργών αναμένεται αν μη τι άλλο να παράξει ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Μένει λοιπόν να κάνουμε υπομονή μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.