- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Πρώτο τρέιλερ για το «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της Κάλλας
Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βραβευμένου με Όσκαρ Pablo Larraín
Το «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας
Η Αντζελίνα Τζολί μονοπωλεί το προσκήνιο στο νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής βιογραφίας της Μαρία Κάλλας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους.
Η ταινία, η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βραβευμένου με Όσκαρ Pablo Larraín, καταγράφει κατά κύριο λόγο τα τελευταία χρόνια της ζωής της Κάλλας - οπότε και αυτή κατοικούσε στο Παρίσι της δεκαετίας του '70. Έχοντας κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας (όπου και απέσπασε 10 λεπτά standing ovation), το «Maria» του Larraín αποτελεί ισχυρό οσκαρικό φαβορί, με την Αντζελίνα Τζολί συγκεκριμένα να έχει βλέψεις για το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου.
Στο τρέιλερ, η Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της Κάλλας φαίνεται να αναπολεί την πολυτάραχη καριέρα της -από τα πρώτα της βήματα, μέχρι τα κατάμεστα θέατρα, τις πολυτελείς επαύλεις, τα ταξίδια με τον Ωνάση και φυσικά, τις εμβληματικές φωτογραφήσεις της. Το μοντάζ αποτελείται από εικόνες πολύχρωμες και πολυποίκιλες, έντονες στιγμές πάθους, ομορφιάς, θλίψης και δημιουργίας - συνδυάζοντας έτσι πολυάριθμα οπτικά και σκηνοθετικά στιλ και αποκαλύπτοντας το φιλόδοξο αισθητικό εύρος του πολυαναμενόμενου φιλμ.
Η Αντζελίνα Τζολί πλαισιώνεται εδώ από τον Kodi Smit-McPhee (Power of the Dog) και ένα πλούσιο καστ από ηθοποιούς ιταλικής καταγωγής (Pierfrancesco Favino, Valeria Golino), καθώς και τον Haluk Bilginer στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο Pablo Larraín από την άλλη δεν είναι πρωτάρης όσον αφορά τα κινηματογραφικά βιογραφικά, έχοντας στο ενεργητικό του τα πολυσυζητημένα «Spencer» και «El Conde» - ενώ το 2016 ανέλαβε για πρώτη φορά να εξερευνήσει τον Ωνασικό περίγυρο, με το πολυβραβευμένο βιογραφικό «Jackie» της Jackie Kennedy, το οποίο απέσπασε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Δεκεμβρίου, από το Cinobo και την Faliro House.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός ράπερ αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο, σενάριο και σκηνοθεσία
Ένας ιδανικός χώρος για να βρουν οι δημιουργοί καθοδήγηση, συνεργάτες και θάρρος
Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ ξεπέρασε σε θεάσεις τα τρέιλερ των «Barbie» και «Super Mario»
Η εμβληματική ταινία με τους Χιου Τζάκμαν και Κρίστιαν Μπέιλ επανακυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες
Ο 64χρονος σταρ θα τιμηθεί σε ειδική τελετή στο θέατρο Dolby του Λος Άντζελες
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.