- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μάρτιν Σκορσέζε σε ρόλο παρουσιαστή και παραγωγού για το ντοκιμαντέρ «The Saints»
Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο
Μάρτιν Σκορσέζε: Συνεχίζει απτόητος στα 81 του χρόνια - Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του «Saints» θα κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο
Αεικίνητος και δημιουργικός παρά τα 81 του χρόνια ο Μάρτιν Σκορσέζε(Martin Scorsese) μετά την ταινία «Killers of the Flower Moon» και την ανακοίνωσή του τον Ιανουάριο στους Los Angeles Times ότι θα γυρίσει ξανά μια ταινία για τον Ιησού, αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή και παραγωγού του θρησκευτικού ντοκιμαντέρ της Lionsgate Alternative Television, «Martin Scorsese Presents: The Saints».
Η νέα σειρά οκτώ επεισοδίων που δημιουργήθηκε από τον Μάτι Λέσεμ(Matti Leshem) σε σκηνοθεσία Ελίζαμπεθ Τσόμκο(Elizabeth Chomko) θα κάνει πρεμιέρα σε δύο μέρη στην υπηρεσία streaming Fox Nation.
Τι θα περιλαμβάνουν τα επεισόδια
Σε σενάριο Κεντ Τζόουνς(Kent Jones) το νέο ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει «τις αξιοσημείωτες ιστορίες οκτώ ανδρών και γυναικών που διακινδύνευσαν τα πάντα για να ενσαρκώσουν το πιο ευγενές και σύνθετο χαρακτηριστικό της ανθρωπότητας, την πίστη», υπογραμμίζει το Fox News και αποκαλύπτει ότι μεταξύ των αγίων θα είναι η Ιωάννα της Λωραίνης, ο Αγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, ο Τόμας Μπέκετ, η Μαρία Μαγδαληνή και ο Φραγκισκανός μοναχός Μαξιμίλιαν Κόλμπε.
«Έχω ζήσει με τις ιστορίες των αγίων το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, σκεπτόμενος τα λόγια και τις πράξεις τους και έχοντας φανταστεί τους κόσμους που κατοικούσαν, τις επιλογές που αντιμετώπιζαν, τα παραδείγματα που έδιναν», ανέφερε ο κορυφαίος σκηνοθέτης σε δήλωσή του. «Πρόκειται για ιστορίες οκτώ πολύ διαφορετικών ανδρών και γυναικών, που ο καθένας τους έζησε σε διαφορετικές περιόδους της ιστορίας και αγωνίστηκε να ακολουθήσει τον δρόμο της αγάπης που αποκαλύφθηκε σε αυτούς και σε εμάς από τα λόγια του Ιησού στα Ευαγγέλια».
Tα τέσσερα πρώτα επεισόδια του «Martin Scorsese Presents: The Saints» θα κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο ενώ τα υπόλοιπα το 2025.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Παρόλα αυτά η Μπάρμπρα Στρέιζαντ μίλησε για τον μεγάλο ηθοποιό
Η αντίδραση της ηθοποιού τράβηξε τα βλέμματα στα social media
Ήταν μια βραδιά γεμάτη νίκες, συγκίνηση και γιορτινή ατμόσφαιρα
Το «Marty Supreme» δεν πήρε ούτε ένα Όσκαρ σε 9 υποψηφιότητες
Από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2026
Ο ηθοποιός πόζαρε με το αγαλματίδιο και δεν δίστασε να μοιράσει αυτόγραφα στους εργαζόμενους
Πού ήταν σύμφωνα με τους New York Times
Ο οικοδεσπότης της βραδιάς ειρωνεύτηκε τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του ηθοποιού
Ποιοι είναι οι 4 ηθοποιοί που έχουν κερδίσει τρεις φορές χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία τους
Το «ευχαριστώ» στον Πολ Τόμας Άντερσον
«Μου λείπει τώρα περισσότερο από ποτέ», είπε μεταξύ άλλων
Για την ερμηνεία της στην ταινία Weapons
Αντιδράσεις για το φετινό βίντεο των βραβείων
Για την ερμηνεία του στο One Battle After Another
Ατάκες με χιούμορ, πολιτικά μηνύματα αλλά και αιχμές
Ήταν για πρώτη φορά υποψήφια το 1987
Κέρδισε συνολικά 6 αγαλματίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.