- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Κέβιν Σπέισι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του «Διαβόλου» στο ιταλικό θρίλερ «The Contract»
Ο ηθοποιός επέστρεψε στην υποκριτική μετά το 2017 υποδυόμενος έναν αστυνομικό ντετέκτιβ στο χαμηλού προϋπολογισμού indie δράμα «The Man Who Drew God»
Κέβιν Σπέισι: Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί σε ιταλικό θρίλερ - Tα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί
Ο Κέβιν Σπέισι θα εμφανιστεί ως ένας χαρακτήρας με το όνομα «Ο Διάβολος» στο ψυχολογικό θρίλερ «The Contract» του Ιταλού σκηνοθέτη Μάσιμο Παολούτσι, το οποίο σχεδόν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη Ρώμη.
Η αγγλόφωνη ταινία, η οποία περιγράφεται σε ανακοίνωσή «ως παρόμοια πλοκή» με το «Angel Heart» του Άλαν Πάρκερ και το «The Devil's Advocate» του Τέιλορ Χάκφορντ, πρωταγωνιστούν επίσης ο Έρικ Ρόμπερτς και ο Βίνσεντ Σπάνο, ανέφερε η ιταλική εταιρεία παραγωγής TM Entertainment.
Επιστροφή με το «Peter Five Eight»
Η καριέρα του πρωταγωνιστή του «House of Cards» κατέρρευσε εν μέσω καταγγελιών για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά το 2017, αλλά κρίθηκε αθώος σε μια αγωγή από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ και αθώος σε μια δίκη για σεξουαλική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο του 2023.
Σύντομα θα επιστρέψει στις αμερικανικές κινηματογραφικές οθόνες με το indie θρίλερ «Peter Five Eight», στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης η Ρεμπέκα ΝτεΜορνέ και το οποίο βγαίνει σε περιορισμένη κυκλοφορία στις ΗΠΑ στις 22 Μαρτίου. Η ταινία σηματοδοτεί τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο του Σπέισι από τότε που αθωώθηκε στη δίκη του Λονδίνου.
Στο «The Contract», ο Σπέισι υποδύεται έναν χαρακτήρα με το όνομα «The Devil», ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση μοιάζει κάπως με τον ρόλο του Αλ Πατσίνο στο «Devil's Advocate» ως σατανά που παίρνει τη μορφή ανθρώπινου δικηγόρου, και με εκείνον του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «Angel Heart», έναν σατανιστή επιχειρηματία που προσλαμβάνει έναν κακόφημο ντετέκτιβ για να κατέβει στην κόλαση.
Οι προηγούμενες δουλειές του σκηνοθέτη του «The Contract» Παολούτσι περιλαμβάνουν την ταινία δράσης «All in One Day» η οποία παίζεται στο Prime Video στην Ιταλία, η ταινία τρόμου «Medium» και το slasher/horror «Photoshock».
Ο Σπέισι επέστρεψε στην υποκριτική μετά το 2017 υποδυόμενος έναν αστυνομικό ντετέκτιβ στο χαμηλού προϋπολογισμού indie δράμα «The Man Who Drew God», σε σκηνοθεσία του Φράνκο Νέρο.
Πηγή: Variety
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.