Κινηματογραφος

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε νέα ταινία μαζί με τον Σον Πεν

Η ταινία έχει προσωρινό τίτλο «BC Project»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε νέα ταινία μαζί με τον Σον Πεν
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε νέα ταινία μαζί με τον Σον Πεν © EPA

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σε νέα ταινία μαζί με τον Σον Πεν - Η ταινία έχει προσωρινό τίτλο «BC Project»

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας του ταινίας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πολ Τόμας 'Αντερσον. Η ταινία έχει προσωρινό τίτλο «BC Project».

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά η Daily Mail, ο διάσημος ηθοποιός είναι αγνώριστος φορώντας τζιν, μεγάλα γυαλιά ηλίου και έναν σκούρο σκούφο. Τα συγκεκριμένα γυρίσματα γίνονται στην πόλη Eureka στη βόρεια Καλιφόρνια.

Αν και λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν αποκαλυφθεί το «Deadline» ανέφερε πρόσφατα ότι η νέα παραγωγή θα περιλαμβάνει ένα καστ αστέρων μεταξύ των οποίων τον βραβευμένο με Όσκαρ Σον Πεν και την Ρεγκίνα Χολ.

Η ταινία διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή σε σενάριο του 'Αντερσον ο οποίος είναι και παραγωγός μαζί με τη Σάρα Μέρφι και τον 'Ανταμ Σόμνερ.

Σύμφωνα με το Variety, ο προϋπολογισμός της νέας παραγωγής φέρεται να αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται ότι η τελευταία ταινία του ο Ντι Κάπριο «Killers of the Flower Moon» είναι υποψήφια σε 11 κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες για την Kαλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία, για τον Β' Ανδρικό Ρόλο και για την Καλύτερη Σκηνοθεσία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I was a stranger
I was a stranger: Aπό το Χαλέπι της Συρίας ως τα παράλια της Μικράς Ασίας και τα ελληνικά νησιά

Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY