- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ο Sebastian Stan θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «The Apprentice» για τη ζωή του Donald Trump
Μια εξερεύνηση δύναμης και φιλοδοξίας σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης


Ο Sebastian Stan θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «The Apprentice» για τη ζωή του Donald Trump - Μια εξερεύνηση δύναμης και φιλοδοξίας σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης
Ο Sebastian Stan πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα βιογραφική ταινία με τίτλο «The Apprentice», μαζί με τη Maria Bakalova και τον Jeremy Strong, όπως αναφέρει το CNN.

Σύμφωνα με το Variety και το IMDb, ο Sebastian Stan, γνωστός για την συμμετοχή του σε αρκετές ταινίες της Marvel στον ρόλο του Bucky Barnes, πρόκειται να παίξει έναν νεαρό Donald Trump στο «The Apprentice». Το Variety αναφέρει επίσης ότι η Maria Bakalova θα εμφανιστεί ως Ivana Trump, μια επιχειρηματίας που συνεργάστηκε με τον τότε σύζυγό της Donald Trump. Οι δυο τους χώρισαν το 1992 και η Ivana Trump πέθανε πέρυσι.
Ο Jeremy Strong θα υποδυθεί τον Roy Cohn, έναν διαβόητο δικηγόρο που ο Trump θεωρούσε μέντορά του στην αρχή της καριέρας του.
Σύμφωνα με την εκτελεστική παραγωγό του «Apprentice», Amy Baer, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ali Abbasi και θα «είναι μια εξερεύνηση δύναμης και φιλοδοξίας σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης».
«Είναι μια ιστορία μέντορα-προστατευόμενου που περιγράφει την προέλευση μιας αμερικανικής δυναστείας. Γεμάτο με χαρακτήρες μεγαλύτερους από τη ζωή, αποκαλύπτει το ηθικό και ανθρώπινο κόστος μιας κουλτούρας που ορίζεται από νικητές και ηττημένους», αναφέρει η Amy Baer.

Ο Sebastian Stan κέρδισε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Emmy πέρυσι για την ερμηνεία του ως ντράμερ των Motley Crüe, Tommy Lee στο «Pam & Tommy» του Hulu. Πρωταγωνιστεί επίσης ως Bucky Barnes στις ταινίες «Captain America» και «Avengers» της Marvel Cinematic Universe και στη μίνι σειρά «The Falcon and the Winter Soldier» της Disney+.

Η Maria Bakalova κέρδισε το βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «Borat Subsequent MovieFilm» του 2020 και ο Jeremy Strong είναι περισσότερο γνωστός για τον βραβευμένο με Emmy ρόλο του ως Kendall Roy στη δραματική σειρά «Succession».
Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το «The Apprentice», αλλά εκπρόσωποι της ταινίας επιβεβαίωσαν στο CNN ότι η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2026
Μη αναστρέψιμη η κατάσταση, δηλώνει ο ηθοποιός - Το βαρύ κόστος των γυρισμάτων
Η κωμική ταινία δράσης γυρίστηκε το 2019 αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ
Η ταινία αποτελεί το πρώτο πρότζεκτ της Μάικι Μάντισον μετά το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου
Ένα ντοκιμαντέρ για τις δυσκολίες δημιουργίας του διάσημου franchise δράσης
Σχόλιο του Αμερικανού προέδρου σε προσωπικό τόνο: «Ο Σον Κόνερι ήταν φίλος μου»
Δύο διάσημοι, μία παρεξήγηση – και η μοναδική συνάντησή τους σε καταφύγιο ζώων στο Τέξας
Ο κινηματογράφος μάς προσκαλεί να καθίσουμε μαζί στο σκοτάδι και να ακούσουμε
Πάτρικ Γουίλσον και Βέρα Φάρμιγκα έρχονται αντιμέτωποι με δαίμονες για ακόμη μία φορά
Aναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στο Apple TV+.
Ο ηθοποιός φάνηκε ήρεμος και προσπάθησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του
Το έργο πάσχει σοβαρά σε επίπεδο σεναρίου, καθώς οι ανερμάτιστες ιδέες και η σχηματική δραματουργία δεν μπορούν να δέσουν σε ένα πειστικό σύνολο την ιστορία
Μια ολόκληρη δεκαετία χωρισμένη σε πέντε κεφάλαια, καθένα ταυτισμένο με κάποιο πρόσωπο καθοριστικό για τη διαδρομή του ήρωα
Τα βάσανα της ερωτευμένης καρδιάς
Η τρίτη ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τεντί Λουσί-Μοντέστ είναι ένα αγωνιώδες κοινωνικό θρίλερ που βασίζεται σε πραγματικά συμβάντα.
Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας - Πρεμιέρα τον Ιούνιο
Τριάντα χρόνια μετά το «Speed» του 1994 - Το ιστορικό των συνεργασιών τους
Η πρωταγωνίστρια του The Last of Us αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary
Παρότι δεν αναφέρθηκε σε κάποιο πρόβλημα υγείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.