- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«The Boys In The Boat»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ
Επιστρέφει στη σκηνοθεσία με την ιστορία που ταξιδεύει τους θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου
Τζορτζ Κλούνεϊ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του - Επιστρέφει στη σκηνοθεσία με την ιστορία που ταξιδεύει τους θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.
O Τζορτζ Κλούνεϊ μεταφέρει τους θεατές της μεγάλης οθόνης, από την σκηνοθετική καρέκλα, στο 1936 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου για τις ανάγκες της ταινίας «The Boys In The Boat».
Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν του 2013 η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά την δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.
Πρωταγωνιστούν οι Κάλουμ Τέρνερ και ο Tζόελ Έτζερτον μαζί με ένα ταλαντούχο καστ μεταξύ αυτών οι Τζακ Μούλχερν, Χάντλεϋ Ρόμπινσον, Κόρτνεϊ Χένγκγκελερ, Πίτερ Γκίνες και Κρις Διαμαντόπουλος.
Το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από τα MGM Studios ξεκινά με τον Τέρνερ να υποδύεται τον Τζο Ραντζ και να αναπολεί τις στιγμές που έζησε κατά το μεγάλο θρίαμβο. Ο ίδιος έχει εγκαταλειφθεί από την οικογένειά του και ως φοιτητής μαθαίνει ότι αν ενταχθεί στην ομάδα κωπηλασίας θα λάβει δουλειά και στέγη.
«Το Boys in the Boat μιλά για αυτά τα δυνατά, σκληραγωγημένα παιδιά, που όμως ήταν φτωχά και πεινασμένα και κωπηλατούσαν γιατί ήταν ο μοναδικός τρόπος να παραμείνουν στο κολέγιο», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε βίντεο από τα παρασκήνια που μοιράστηκε πρόσφατα το PEOPLE.
Την μουσική υπογράφει ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά(Alexandre Desplat) σε παραγωγή των Κλούνεϊ και Γκραντ Χίσλοβ(Grant Heslov).
Αναμένεται στους κινηματογράφους ανήμερα των Χριστουγέννων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.