- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«The Boys In The Boat»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ
Επιστρέφει στη σκηνοθεσία με την ιστορία που ταξιδεύει τους θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου
Τζορτζ Κλούνεϊ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του - Επιστρέφει στη σκηνοθεσία με την ιστορία που ταξιδεύει τους θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.
O Τζορτζ Κλούνεϊ μεταφέρει τους θεατές της μεγάλης οθόνης, από την σκηνοθετική καρέκλα, στο 1936 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου για τις ανάγκες της ταινίας «The Boys In The Boat».
Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν του 2013 η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά την δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.
Πρωταγωνιστούν οι Κάλουμ Τέρνερ και ο Tζόελ Έτζερτον μαζί με ένα ταλαντούχο καστ μεταξύ αυτών οι Τζακ Μούλχερν, Χάντλεϋ Ρόμπινσον, Κόρτνεϊ Χένγκγκελερ, Πίτερ Γκίνες και Κρις Διαμαντόπουλος.
Το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από τα MGM Studios ξεκινά με τον Τέρνερ να υποδύεται τον Τζο Ραντζ και να αναπολεί τις στιγμές που έζησε κατά το μεγάλο θρίαμβο. Ο ίδιος έχει εγκαταλειφθεί από την οικογένειά του και ως φοιτητής μαθαίνει ότι αν ενταχθεί στην ομάδα κωπηλασίας θα λάβει δουλειά και στέγη.
«Το Boys in the Boat μιλά για αυτά τα δυνατά, σκληραγωγημένα παιδιά, που όμως ήταν φτωχά και πεινασμένα και κωπηλατούσαν γιατί ήταν ο μοναδικός τρόπος να παραμείνουν στο κολέγιο», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε βίντεο από τα παρασκήνια που μοιράστηκε πρόσφατα το PEOPLE.
Την μουσική υπογράφει ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά(Alexandre Desplat) σε παραγωγή των Κλούνεϊ και Γκραντ Χίσλοβ(Grant Heslov).
Αναμένεται στους κινηματογράφους ανήμερα των Χριστουγέννων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Αέρας Χόλιγουντ στο κέντρο της Αθήνας
Το αριστούργημα του Νίκου Κούνδουρου με τη μοναδική ερμηνεία του Ντίνου Ηλιόπουλου
Μετά το «Mirai» ο διάσημος Μαμόρου Χοσόντα μας ταξιδεύει σε νέους, συναρπαστικούς κόσμους
Το φιλμ πετυχαίνει να μας κλέψει την καρδιά όχι μόνο για τα επίκαιρα μηνύματά του αλλά και για την τρυφερότητα που επιδεικνύει
Διακρίθηκε και στις Νύχτες Πρεμιέρας 2025, κερδίζοντας το Βραβείο Κοινού
Η Τζέσι Μπάκλεϊ βρίσκει ακόμη έναν δυνατό ρόλο, που θα συζητιέται για καιρό, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ παίζει με την άνεση του ηθοποιού που τα καταφέρνει όλα.
Ποιες εταιρείες παραγωγής κυριαρχούν στην βιομηχανία του θεάματος
Οι πολλές εκδοχές ενός από τα σημαντικότερα μυθιστορήματα της γοτθικής λογοτεχνίας
Η Μπερλινάλε στο μάτι του κυκλώνα
Πολιτική, Ιστορία, σινεφίλ ιστορίες αλλά και Ζιλιέτ Μπινός στη διοργάνωση, που περιλαμβάνει ένα χορταστικό μενού 252 ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους
Mια χώρα υπό δικτατορία κι ένα παιδί που προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο γύρω του
Έτοιμο το πρώτο προσχέδιο από τον σεναριογράφο του House of Cards
Η ταινία βασίζεται στο αδημοσίευτο κείμενο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Οδοιπορικό Μαουτχάουζεν – Μάιος 1988»
«Ζητώ συγγνώμη αν αυτό αποτελεί σοκ, ήταν και για μένα» έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του
Οι διαχρονικές παρεξηγήσεις για τη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που, τελικά, δεν ήταν τέτοια
Τι είπαν οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ
Είναι μια χαρά εκείνος και η οικογένειά του, λέει πηγή από το περιβάλλον του
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Ο 64χρονος ηθοποιός πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον από το 1991
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.