- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Η Αντζελίνα Τζολί μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας - Πρώτη ματιά στα γυρίσματα του «Maria»
Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται τη ντίβα της όπερας σε μια πολυαναμενόμενη ταινία
«Maria»: Αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας με την Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας - Οι πρώτες εικόνες και το τίζερ τρέιλερ του φιλμ.
Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν.
Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970.
Το σενάριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία της WGA είναι του Στίβεν Νάιτ.
«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την παραγωγή της ταινίας «Maria», η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Νάιτ, στο έργο του καστ και του συνεργείου, και κυρίως στη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα», δήλωσε ο Λαρέν ο οποίος αποκάλυψε δύο φωτογραφίες της Τζολί στον νέο της ρόλο.
Η ανεξάρτητη παραγωγή έχοντας προσωρινή συμφωνία με το σωματείο SAG-AFTRA ξεκινά τα γυρίσματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα οκτώ εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο σύμφωνα με το Deadline.
Πρωταγωνιστούν επίσης οι Πιερφρανσέσκο Φαβίνο, Αλμπα Ρορβάχερ και Κόντι Σμιτ-Μακφί.
Σύμφωνα με το Variety, ο βραβευμένος με Emmy Τούρκος ηθοποιός Χαλούκ Μπιλγκινέρ θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση ενώ η Βαλέρια Γκολίνο την κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της Κάλλας, Υακίνθη, γνωστή και ως Τζάκι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ταινία με τον Μπραντ Πιτ, «The Further Mis-Adventures of Cliff Booth», θα διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1977
Tρυφερή δραμεντί με γλυκόπικρο χιούμορ
Το φιλμ εντυπωσιάζει κυρίως χάρη στη δυναμική σκηνοθεσία του Πότσι Ποντσιρόλι
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από το τίμημα της επιτυχίας αλλά και μια αιματοβαμμένη ιστορία εκδίκησης
Η άνοια και το Αλτσχάιμερ ολοένα και περισσότερο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών δημιουργών
Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτιδα θα λάβει το βραβείο European Achievement in World Cinema
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ που ξεκινάει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο 30 δευτερολέπτων με αφορμή την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.