- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Aquaman and the Lost Kingdom» - Το πρώτο τρέιλερ με επιστροφή της Άμπερ Χερντ
Στον ρόλο της πριγκίπισσας Μίρα
«Aquaman and the Lost Kingdom» - Το πρώτο τρέιλερ με επιστροφή της Άμπερ Χερντ - Στον ρόλο της πριγκίπισσας Μίρα
Κυκλοφόρησε, όπως είχαν «υποσχεθεί» στο teaser λίγα 24ωρα νωρίτερα η DC Films και η Warner Bros., το πρώτο θεαματικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Aquaman and the Lost Kingdom» με τον Τζέισον Μομόα να επιστρέφει τόσο ως βασιλιάς της Ατλαντίδας όσο και ως νέος πατέρας μετά από πέντε χρόνια αναμονή.
Το «Lost Kingdom» ακολουθεί τον 'Αρθουρ Κάρι (Μομόα) να συνεργάζεται με τον ετεροθαλή αδελφό του και πρώην βασιλιά της Ατλαντίδος Oρμ, (Πάτρικ Γουίλσον για να πολεμήσουν τον αδίστακτο Black Manta (Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β (Yahya Abdul-Mateen II)) ο οποίος απειλεί να «σκοτώσει τον Aquaman και ό,τι αγαπά».
Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Άμπερ Χερντ, Νικόλ Κίντμαν, Τεμουέρα Μόρισον, Γουίλεμ Νταφόε ενώ ο Ράνταλ Παρκ θα εμφανιστεί ως Dr. Stephen Shin, αφού είχε κάνει ένα cameo στην πρώτη ταινία.
Επίσης την προσοχή κλέβει η εμφάνιση των περίπου δύο δευτερόλεπτων της Αμπερ Χερντ ως πριγκίπισσα Μίρα προς το τέλος του τρέιλερ. Είναι η πρώτη ταινία της ηθοποιού μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ και την δήλωσή ότι ο ρόλος της έχει «μειωθεί σημαντικά» από το αρχικό σενάριο.
Ωστόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Γουάν δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι τη συνέχεια του "Aquaman" την οραματιζόταν να εστιάζει στη σχέση του Aρθουρ και του Oρμ. «Πάντα το πρότεινα σε όλους από την πρώτη στιγμή. Το πρώτο «Aquaman» ήταν το ταξίδι του Aρθουρ και της Μίρα. Η δεύτερη ταινία θα ήταν πάντα ο Aρθουρ και ο Oρμ», εξήγησε.
Σύμφωνα με το Variety η ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.