Κινηματογραφος

Σε ποια ταινία θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει ο Κίλιαν Μέρφι

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε ποια ταινία θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει ο Κίλιαν Μέρφι

Κίλιαν Μέρφι: Σε ποια ταινία θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει - Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του

Το «Oppenheimer» είναι μία κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Κίλιαν Μέρφι όσο και του Κρίστοφερ Νόλαν. Οι δυο τους κλείνουν σχεδόν δύο δεκαετίες συνεργασίας.

Στα χρόνια αυτά ο Μέρφι συνεργάζεται τακτικά με τον Νόλαν από τότε που επιλέχτηκε ως Σκιάχτρο στο «Batman Begins». Συνέχισε τις εμφανίσεις του στα «The Dark Knight», «Inception» και «The Dark Knight Rises» (μαζί με μια εμφάνιση στο «Dunkirk») πριν αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Oppenheimer». Εκτός από έναν από τους πιο πιστούς ηθοποιούς του Νόλαν, ο Μέρφι είναι επίσης θαυμαστής των ταινιών του σκηνοθέτη στις οποίες δεν συμμετέχει.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Independent», ο Μέρφι ρωτήθηκε αν υπάρχει μια ταινία του Νόλαν στην οποία θα ήθελε να είχε πρωταγωνιστήσει. Ξεχώρισε το έπος του διαστημικού ταξιδιού του 2014 «Interstellar» ως ταινία που τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Ενώ ο Μέρφι παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί πώς θα ήταν η εμφάνισή του στην ταινία, παραδέχεται ότι ο Νόλαν κατέληξε στους «σωστούς ανθρώπους» και είπε ότι του αρέσει να την παρακολουθεί ως θαυμαστής χωρίς την πίεση να ασκήσει κριτική στη δουλειά του.

«Λατρεύω το "Interstellar" μόνο και μόνο επειδή το βρίσκω τόσο συναισθηματικό», είπε ο ηθοποιός. «Θυμάμαι ότι το είδα στον κινηματογράφο όταν είχα μικρά παιδιά. Απλώς είχε μεγάλο αντίκτυπο πάνω μου. Μου ράγισε την καρδιά. Μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες του όταν δεν είμαι σε αυτές γιατί δεν χρειάζεται να φρικάρω για το μέγεθος των αυτιών μου ή οτιδήποτε άλλο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ