Κινηματογραφος

Ο Άντονι Μακί πίεζε αρχικά την Marvel για τον ρόλο του Black Panther

Η αντίδρασή του όταν του δόθηκε ο ρόλος του Falcon

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άντονι Μακί ως Falcon
Ο Άντονι Μακί ως Falcon © IMDB

Ο Άντονι Μακί πίεζε αρχικά την Marvel για τον ρόλο του Black Panther - Η αντίδρασή του όταν του δόθηκε ο ρόλος του Falcon

Ο Άντονι Μακί αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο Inverse ότι είχε στείλει στη Marvel Studios πολλές επιστολές ζητώντας να παίξει τον Black Panther πριν ενταχθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως Sam Wilson ή αλλιώς Falcon.

Ο Μακί σκέφτηκε ότι ο μόνος διακεκριμένος μαύρος υπερήρωας για τον οποίο η Marvel θα μπορούσε να ετοιμάσει ταινία είναι ο Black Panther, οπότε έβαλε όλα του τα χαρτιά στο να παίξει τον T'Challa. «Επικοινωνούσα πολύ με τη Marvel για τον Μαύρο Πάνθηρα», δήλωσε. «Τους είχα γράψει επιστολές. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να τους κάνω να γυρίσουν τον Black Panther. Και ήθελα να γίνω ο Black Panther γιατί μεγαλώνοντας λάτρευα τον Black Panther».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ο Joe Russo είπε: 'Ακούστε, λοιπόν, θα κάνουμε αυτή την ταινία. Θέλουμε να είσαι μέσα. Δεν μπορούμε να πούμε ποιον χαρακτήρα θα παίξεις ή ποιος άλλος θα είναι μέσα. Θα το έκανες; Και αυτό ήταν όλο», θυμήθηκε ο Μακί. «Είπα, 'Ξέρετε κάτι, σας συμπαθώ όλους σας, μάγκες. Θα το κάνω. Θα έρθω μαζί σας σ' αυτή τη διαδρομή».

Όταν ήρθε η πρόταση να συμμετάσχει στο MCU, ο Mackie σοκαρίστηκε που ήταν για τον Falcon και όχι για τον Black Panther.

«Ποια άλλη σημαντική φιγούρα των κόμικς έχει αρκετή παρουσία για να έχει τη δική του ταινία;» δήλωσε ο Mackie. «Έτσι, όταν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν: "Ε, λοιπόν, είναι ο Σαμ Γουίλσον ο χαρακτήρας σου", είπα: "Αλήθεια τώρα;"».

Η Marvel κατέληξε να κάνει τη δική της ταινία "Black Panther" με τον αείμνηστο Chadwick Boseman στο ρόλο. Ο Μακί έκανε το ντεμπούτο του ως Falcon στην ταινία "The Winter Soldier" του 2014 και συνέχισε να παίζει τον χαρακτήρα σε ταινίες όπως το "Ant-Man" (2015), "Captain America: Civil War" (2016), "Avengers: Infinity War" (2018) και "Avengers: Endgame" (2019). Στη συνέχεια απέκτησε τη δική του σειρά στο Disney+, "The Falcon and the Winter Solider", η οποία καθιέρωσε τον χαρακτήρα του ως τον νέο Captain America. Τέλος, θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία της Marvel, "Captain America: Brave New World".

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ