- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μιλάει για τον νέο τηλεοπτικό Χάρι Πότερ
Έρχεται η πρώτη τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα βιβλία
Ντάνιελ Ράντκλιφ: Τι έχει να πει για τον νέο τηλεοπτικό Χάρι Πότερ και για τον ηθοποιό που θα επιλεγεί
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μίλησε για το τι σκέφτεται για τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον τηλεοπτικό Χάρι Πότερ.
Τον Απρίλιο, η Warner Bros ανακοίνωσε ότι προχωρά την προσαρμογή της πρώτης τηλεοπτικής σειράς Χάρι Πότερ βασισμένη στα βιβλία των μπεστ σέλερ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός.
Η σειρά θα είναι «μια πιστή προσαρμογή» των μυθιστορημάτων, με κάθε σεζόν να βασίζεται σε ένα από τα επτά βιβλία.
Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης νέο καστ, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Χάρι Πότερ, έναν ρόλο που ο Ράντκλιφ έπαιξε σε οκτώ ταινίες -που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2001 και 2011- από την ηλικία των 11 έως 21 ετών.
Ο Ράντκλιφ το περίμενε
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline, ο Ράντκλιφ, είπε ότι πάντα περίμενε ότι άλλοι ηθοποιοί θα έπαιζαν τον χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο. «Νομίζω ότι ο Χάρι Πότερ ήταν πάντα προορισμένος να γίνει σαν τον Σέρλοκ Χολμς», είπε. «Οι άνθρωποι που είδαν τον Μπέιζιλ Ράθμποουν να παίζει τον Σέρλοκ Χολμς είπαν: "Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να το κάνει αυτό!". Το έκαναν όμως».
Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική ηθοποιός Μπέιζιλ Ράθμποουν υποδύθηκε περίφημα τον Σέρλοκ Χολμς σε 14 ταινίες του Χόλιγουντ που γυρίστηκαν μεταξύ του 1939 και του 1946.
Ο Ράντκλιφ παραδέχτηκε ότι όντως σκέφτεται τον νεαρό ηθοποιό που θα αποκτήσει τον πολυπόθητο ρόλο και πώς θα αλλάξει η ζωή τους. «Η περίεργη σκέψη που έχω τώρα είναι: "Α, πρόκειται μάλλον για ένα οκτάχρονο παιδί κάπου εκεί έξω, που η ζωή του πρόκειται να αλλάξει σε μερικά χρόνια". Εκεί πάει το μυαλό μου», είπε.
Η εταιρεία παραγωγής Brontë Film and TV της Ρόουλινγκ, η οποία τον Μάρτιο ανέφερε πτώση 74% στα κέρδη, θα συνεργαστεί με το HBO Max .
Η Warner Bros παρήγαγε τις οκτώ ταινίες που βασίστηκαν στη σειρά βιβλίων, οι οποίες απέφεραν περισσότερα από 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια (6,2 δισεκατομμύρια λίρες) στο παγκόσμιο box office.
Οι λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί και ημερομηνία προβολής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Από την «Εκπομπή» του 1968 έως το κύκνειο άσμα του με τη «Σκόνη του Χρόνου»
Η απώλειά του σηματοδοτεί το τέλος μιας σπουδαίας διαδρομής στον χώρο του animation
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.