- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μιλάει για τον νέο τηλεοπτικό Χάρι Πότερ
Έρχεται η πρώτη τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα βιβλία
Ντάνιελ Ράντκλιφ: Τι έχει να πει για τον νέο τηλεοπτικό Χάρι Πότερ και για τον ηθοποιό που θα επιλεγεί
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μίλησε για το τι σκέφτεται για τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον τηλεοπτικό Χάρι Πότερ.
Τον Απρίλιο, η Warner Bros ανακοίνωσε ότι προχωρά την προσαρμογή της πρώτης τηλεοπτικής σειράς Χάρι Πότερ βασισμένη στα βιβλία των μπεστ σέλερ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός.
Η σειρά θα είναι «μια πιστή προσαρμογή» των μυθιστορημάτων, με κάθε σεζόν να βασίζεται σε ένα από τα επτά βιβλία.
Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης νέο καστ, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Χάρι Πότερ, έναν ρόλο που ο Ράντκλιφ έπαιξε σε οκτώ ταινίες -που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2001 και 2011- από την ηλικία των 11 έως 21 ετών.
Ο Ράντκλιφ το περίμενε
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline, ο Ράντκλιφ, είπε ότι πάντα περίμενε ότι άλλοι ηθοποιοί θα έπαιζαν τον χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο. «Νομίζω ότι ο Χάρι Πότερ ήταν πάντα προορισμένος να γίνει σαν τον Σέρλοκ Χολμς», είπε. «Οι άνθρωποι που είδαν τον Μπέιζιλ Ράθμποουν να παίζει τον Σέρλοκ Χολμς είπαν: "Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να το κάνει αυτό!". Το έκαναν όμως».
Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική ηθοποιός Μπέιζιλ Ράθμποουν υποδύθηκε περίφημα τον Σέρλοκ Χολμς σε 14 ταινίες του Χόλιγουντ που γυρίστηκαν μεταξύ του 1939 και του 1946.
Ο Ράντκλιφ παραδέχτηκε ότι όντως σκέφτεται τον νεαρό ηθοποιό που θα αποκτήσει τον πολυπόθητο ρόλο και πώς θα αλλάξει η ζωή τους. «Η περίεργη σκέψη που έχω τώρα είναι: "Α, πρόκειται μάλλον για ένα οκτάχρονο παιδί κάπου εκεί έξω, που η ζωή του πρόκειται να αλλάξει σε μερικά χρόνια". Εκεί πάει το μυαλό μου», είπε.
Η εταιρεία παραγωγής Brontë Film and TV της Ρόουλινγκ, η οποία τον Μάρτιο ανέφερε πτώση 74% στα κέρδη, θα συνεργαστεί με το HBO Max .
Η Warner Bros παρήγαγε τις οκτώ ταινίες που βασίστηκαν στη σειρά βιβλίων, οι οποίες απέφεραν περισσότερα από 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια (6,2 δισεκατομμύρια λίρες) στο παγκόσμιο box office.
Οι λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί και ημερομηνία προβολής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόβλημα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Warner Bros.
Η φωτογραφία από το γυμναστήριο που έγινε viral
Ο Κρις Κάρτερ παρουσιάζει επιτέλους την εκδοχή που είχε αρχικά οραματιστεί
Για μια ακόμα φορά, η ζωή μοιάζει να αντιγράφει την Τέχνη
Το τολμηρό αντιπολεμικό αφήγημα του Κρίστοφερ Νόλαν – Από τις καλύτερες στιγμές του καλού κινηματογράφου
Είχε παίξει μαζί του στον Μπόρατ και μετά... πουθενά
Το CineFIX εγκαινιάζει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου το αφιέρωμα HEAT
«Ήταν Αύγουστος του 1996. Δεν είχα μπάτζετ. Όλα έπρεπε να γίνουν γρήγορα και ξαφνικά».
«Όλα έπρεπε να γίνουν με απόλυτο επαγγελματισμό», δήλωσε ο 55χρονος ηθοποιός
Κάθε καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά της πόλης
Μια διαδρομή της πόλης από το ελληνικό σινεμά έως τις μεγάλες διεθνείς παραγωγές
5 λεπτά στην «Οδύσσεια» με αμοιβή 5 εκατ. δολάρια
Η κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους συνεχίζει τη σαρωτική πορεία της καταγράφοντας ιλιγγιώδεις εισπράξεις
Ο Αλμπέρτο Μπαρμπέρα απαντά στις επικρίσεις για το φετινό πρόγραμμα
Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και δίνει νέο ύφος στην κλασική ταινία με τον Στιβ ΜακΚουίν
Η ζεστή ματιά του σκηνοθέτη και η στάση των «φυσιολογικών» ανθρώπων
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Toy Story 5, με 252.640 εισιτήρια
Ντακότα Τζόνσον και Έλεν Μπέρστιν υποδύονται τη θρυλική ηθοποιό όπως την ξέρουμε αλλά και όπως δεν τη γνωρίσαμε ποτέ
Η τεράστια επιτυχία της «Οδύσσειας» ανοίγει τον δρόμο, αλλά το υπέρογκο κόστος παραμένει εμπόδιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.