Life

Ο «Χάρι Πότερ» έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Με την 38χρονη σύντροφό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο «Χάρι Πότερ» έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο πρωταγωνιστής του «Χάρι Πότερ» και η σύντροφός του υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Mπαμπάς έγινε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, καθώς μαζί με την σύντροφό του, Έριν Νταρκ, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο 33χρονος σταρ του Χάρι Πότερ εθεάθη να σπρώχνει το καροτσάκι με το νεογέννητο, ένω από κοντά ακολουθήσε και η καλή του. Ο Ράντκλιφ έκανε μια «ινκόγκνιτο» εμφάνιση, φορώντας μάσκα προσώπου, μπλέ κασκέτο και αθλητική αμφίεση. Η νέα μαμά Έριν φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν με έντονα πορτοκαλί μποτάκια, ενώ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ.

Το φύλο του μωρού και η ακριβής ημερομηνία γέννησης του είναι άγνωστα, καθώς το ζευγάρι κρατάει γενικά χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική του ζωή. Εκπρόσωπος του ζευγαριού είχε επιβεβαιώσει απλά τον Μάρτιο ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και ότι «είναι ενθουσιασμένοι που θα γίνουν γονείς».

Άλλη πηγή είχε δηλώσει πρόσφατα στη Mirror: «Ο Ντάνιελ και η Έριν δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Είναι απολύτως ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια. Το είπαν πρόσφατα στις οικογένειες και τους φίλους τους. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή ».

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών του Χάρι Πότερ είναι εδώ και μια δεκαετία σε σχέση με την 38χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό, Έριν Νταρκ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε ενώ δούλευαν μαζί στην ταινία «Kill Your Darlings» το 2012.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του το 2020, ο Ράντκλιφ είχε πει για τη γνωριμία του με τη Ντάρκ: «Θα είναι περίεργο να εξηγήσουμε στα παιδιά μας μια μέρα τι κάνουν οι χαρακτήρες μας μεταξύ τους», αναφερόμενος σε μια σεξουαλική σκηνή που έχει το ζευγάρι στην ταινία. Και συνέχισε: «Οι χαρακτήρες μας συναντιούνται και φλερτάρουν ο ένας τον άλλον, οπότε υπάρχει ένα τέτοιο γλυκό στοιχείο οτι συναντιόμαστε για πρώτη φορά και φλερτάρουμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.